wlaczam ogrzewanie a temp spada
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
wlaczam ogrzewanie a temp spada
mk3 2.0 GTI 94r Mam taki problem. Jesli ogrzewanie jest wyłaczone to wszystko jest ok, czli wskazowka temp dochodzi do pionu i wszystko gra, ale jesli wlacze ogrzewanie to tm spada, jak wlacze ogrzewanie na full to nawet spada do 70 stopni. Jak wylacze ogrzewanie to wskazowka znowu sie podnosi. Jak zapale zimne auto i od razu wlacze ogrzewanie to moge jechac sobie nawet ze 100km i wskazowka sie wogole niepodniesie. Ewentualnie troszeczke po długim bardzo czasie.
Prosze o pomoc jesli ktos wie co to moze byc
bede wdzieczny
Prosze o pomoc jesli ktos wie co to moze byc
bede wdzieczny
Ostatnio zmieniony ndz sty 06, 2008 14:24 przez wolfnorth, łącznie zmieniany 1 raz.
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
bez sprawdzania - wymiana termostatu pomoże, tylko nie kupować firmy VERNET tylko WAHLERwolfnorth pisze:Prosze o pomoc jesli ktos wie co to moze byc
Ostatnio zmieniony ndz sty 06, 2008 14:42 przez prezesik25, łącznie zmieniany 1 raz.
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
okprezesso pisze:termostat znajduje się w tym plastykowym króćcu, trzeba go rozkręcić, wyjąć termostat i włożyć nowy, jak tylko znajdę jakieś fotki to zarzucę, spróbuj jeszcze użyć opcji SZUKAJ, sporo w tym temacie było postów
dzieki bardzo. ja ide do garazu przełozyc ten termostat bo mam innego golfa na czesci to moze sie jeszcze został. Jak wroce to dam znac czy pomogło.
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt: