Jak zdjąc gałke z drążka skrzyni biegów?? Golf MK3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jak zdjąc gałke z drążka skrzyni biegów?? Golf MK3
chce zmienic gałke w moim golfie 3 1.9 TDI wersja roling stones ( teraz wiecie czemu chce zmienic) ale nie wiem jak ją zdjąc z drązka , jak ktos to robił prosze o podpowiedz. Z gory dzieki
So run in, grab the money, later on, you and I can flow...
ten drążek to jakiś inny niż we wszystkich innych ? wymieniałem u siebie normalnie zdjąłem ten "mieszek"- czyli pociągnąłem go mocno w dół i zszedł z gałki(bo tam tak zaczepiony jest) potem trzymałem rurkie i kręciłem gałką i się wykręciła...no chyba że w twojej wersji golfa to jakoś zupełnie inaczej wygląda
pozdrawiam
VrooBell
VrooBell
Jest tak samo rozwiązane Tzreba jedynie wykręcić i wkręcić drugą chyba dużej filozofii nie maVrooBell pisze:ten drążek to jakiś inny niż we wszystkich innych ? wymieniałem u siebie normalnie zdjąłem ten "mieszek"- czyli pociągnąłem go mocno w dół i zszedł z gałki(bo tam tak zaczepiony jest) potem trzymałem rurkie i kręciłem gałką i się wykręciła...no chyba że w twojej wersji golfa to jakoś zupełnie inaczej wygląda
Re: Jak zdjąc gałke z drążka skrzyni biegów?? Golf MK3
w GTI sie normalnie wykreca ,jest gwint.moze powinienes uzyc troche sily?powodzeniaLOrd pisze:chce zmienic gałke w moim golfie 3 1.9 TDI wersja roling stones ( teraz wiecie czemu chce zmienic) ale nie wiem jak ją zdjąc z drązka , jak ktos to robił prosze o podpowiedz. Z gory dzieki
passat b5 fl ,galaxy 1.9tdi 2005r auy,ALHAMBRA 1.8T AJH,honda civic ufo type r