Malowanie czy u was też tak drogo ?????
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- bartek1001
- Mały gagatek
- Kontakt:
- blackwhite
- Użytkownik
- Kontakt:
- Apachos
- Nowicjusz
- Kontakt:
Ja malowałem poprzedni samochód cały, wliczjąc zmianę koloru na inny, dwukolorowo i do tego droga farba bo to perła.....dużo było napraw blacharskich bo samochód był mocno poobijany.
Całość mnie wyszła ze wszystkim 3000 zł.
Teraz dałem jeden smaochód i koszty są takie:
750 zł za lakier + materiały (najlepsze)
malowanie 8 elementów po 100 zł za 1=800 zł
całość=1550
Całość mnie wyszła ze wszystkim 3000 zł.
Teraz dałem jeden smaochód i koszty są takie:
750 zł za lakier + materiały (najlepsze)
malowanie 8 elementów po 100 zł za 1=800 zł
całość=1550
Była Ibiza 190 KM, Mazda MX5-czas na coś nowego.
Na forum są zdjęcia mojego golfa który wrócił od lakiernika niedawno, a cena jaką dałem za małowanie to 500zł + koszty materiału ok 600zł. Jest tylko jeden ból jeśli nie stoi się nad gościem nie robi. Swego czasu miał normalnie zarejestrowaną firme, ale "problemy rodzinne" go zmusiły do jej zlikwidowania przy czym dawny zapał do roboty też minoł. Ale po przypilnowaniu jak najbardziej godny zaufania facet. Rzetelnie robi, dobrze odczyszcza i ładnie kładzie metalic. Nie jest to absolutnie żadna reklama gościa po prostu znam troche czasu, jakbyś ktoś chciał namiary to walić na priv. Ta "Lakiernia" jest w Brzeziu k/Zabierzowa (tego koło Krzeszowic) woj. Małopolskie
-
- Ma gadane
- Kontakt:
U mnie za malowanie jednego elementu 250 zł razem z lakierem.
Mój brat w zeszłym roku malował Golfika i za wymiane progu, zrobienie klapy, wymiane reperaturki i usunięcie klamek oraz malowanie 2 dzwi tylnych błotników i klapy zapłacł 1800 zł Wszystko zrobione profesjonalnie. Chyba że ktoś chce to mój kumpel pomaluje jakąś starszą furke u mnie w garażu za dużą Butelke
Mój brat w zeszłym roku malował Golfika i za wymiane progu, zrobienie klapy, wymiane reperaturki i usunięcie klamek oraz malowanie 2 dzwi tylnych błotników i klapy zapłacł 1800 zł Wszystko zrobione profesjonalnie. Chyba że ktoś chce to mój kumpel pomaluje jakąś starszą furke u mnie w garażu za dużą Butelke
magik pisze:u mnie średnia cena malowania elementu to 250zł. więc za malowanie całego auta 2000-3000 to norma. zależy jeszcze ile dochodzi blacharki, bo zawsze coś jest do poprawki
widzialem twoje zdejcia z lakierowania Sam robiles kolor czy dales zarobic jakiemus lakiernikowi te 3000 zł?
Ja sie zastanawiam nad pomalowaniem sobie autka wlasnorecznie........ Znalem kiedys faceta ktory sobie Tavrie wałkiem pomalował )))