Wlew paliwa nie moge otworzyć :(
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Wlew paliwa nie moge otworzyć :(
Nie moge otworzyc wlewu paliwa, a musze zatankować juz mniesza oto co sie popsuło jak go otoworzyć jakos inaczej niz z tego elektrycznego psztyczka wewnatrz
!!! POMOCY !!!!
!!! POMOCY !!!!
a tu zaglądałeś?porlock pisze:Zagladalem tam lita
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=103156&start=0
Kurna kiedys byly wlewy na kluczyk i komu to przeszkadzało do cholery jasnej !!!!!
Nic nie idzie, stukalem pukałem podwazalem nic z tego
mechanizm pracuje, slysze jak chodzi.
Zimno jak diabli .... jutro jade do roboty komunikacja psia mać !!!! juz nie mam sily, do warsztatu nie pojade bo zaraz mi tu dlutem otwierac beda chcieli, do aso nie dojade bo opary zostały ... no umarł w butach normalnie, co za syf !!!!
Zgrzewka piwa dla kogos kto mi pomoze.
Nic nie idzie, stukalem pukałem podwazalem nic z tego
mechanizm pracuje, slysze jak chodzi.
Zimno jak diabli .... jutro jade do roboty komunikacja psia mać !!!! juz nie mam sily, do warsztatu nie pojade bo zaraz mi tu dlutem otwierac beda chcieli, do aso nie dojade bo opary zostały ... no umarł w butach normalnie, co za syf !!!!
Zgrzewka piwa dla kogos kto mi pomoze.
Ostatnio zmieniony czw sty 03, 2008 00:50 przez porlock, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Użytkownik
-
- Użytkownik
-
- Użytkownik
Panowie, jezeli silniczek pracuje a klapka sie nie otwiera to powodem moze byc ten jezyczek który chowa sie i wysuwa podczas wciskania przycisku otwierania klapki paliwa w srodku samochodu, znajduje sie w tulejce nad korkiem wlewu paliwa, jest plastikowy i po wielorazowym otwieraniu klapki sciera sie i nie otwiera klapki. Jezeli klapka jest zamknieta i nie mozna jej otworzyc przyciskiem, to najlepiej zrobic to płaskim śrubokretem podwadzajac jezyczek pod klapka paliwa. Miałem to u siebie po wymianie jezyczka wszystko działa.
Ostatnio zmieniony wt sty 15, 2008 20:41 przez cylinder, łącznie zmieniany 2 razy.