a raczej ABDrydzu pisze:golab napisał/a:
mam 1,4 z 93r
więc zapewne aex.
Jakie zegary kupowac na podmiane?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Predkosc ok, moze byla i taka sama, ale jak tez rydzu pisze przebieg bedzie liczyc inaczej. Dla roznych silnikow sa rozne wartosci Distance Pulse Number, a szafa musi "wiedziec" po ilu impulsach ma nabic 1km. Stad wartosc zapisana w zegarach. Inna wartosc inna dlugosc kilometra wg szafy... Jesli DPN sie wiele nie rozni to przeklamanie nie beda mocno zauwazalne, ale w przypaku silnika np z najmniejsza wartosci zastosujemy zegary z najwieksza wartoscia, to przeklamanie nie bedzie takie male...PinkFloyd pisze:przy 120km/h pokazywały tak samo jak w drugim aucie w czasie równoległej jazdy.
Wiem coś o tym, właśnie mam zegary, które jeden z naszych forumowiczów kupił jako do TD.
Okazało się, że z TD jest tylko szafa i na dodatwk numer jest z licznika z zegarkiem.
DPN jest 4151 więc od razu widać że jest z benzynowych.
Niby działa w TDI, ale DPN powinien być dla TDI 3819 jak wsadziłem 4151 to widzę że jednak kłamie na odległościach i przebiegu
Okazało się, że z TD jest tylko szafa i na dodatwk numer jest z licznika z zegarkiem.
DPN jest 4151 więc od razu widać że jest z benzynowych.
Niby działa w TDI, ale DPN powinien być dla TDI 3819 jak wsadziłem 4151 to widzę że jednak kłamie na odległościach i przebiegu
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
raczej z koncowka A, a nie E
sprawdzalem w ETKA, mam ten sam silnik z tego samego roku. Do naszych samochodzikow jest z koncowka A
sprawdzalem w ETKA, mam ten sam silnik z tego samego roku. Do naszych samochodzikow jest z koncowka A
Ostatnio zmieniony czw gru 27, 2007 17:54 przez memory5pit, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mały gagatek
- Kontakt: