Przod za niski i miekki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Przod za niski i miekki
Witam mam taki problem z przednim zawieszeniem w golfie 4 ze samochód z przodu stoi dosc nisko ale jest bardzo miekki przy około 120km/h jak jade w dwie osoby z przodu i zaczynam hamowac albo wpadne w jakis dołek to potrafi mi dobijac dodam ze aktualnie jezdze na oponach 195/65/15 czyli standardowy rozmiar a na ato mam juz felgi 16 mozliwe ze mam załozone sprezyny od benzyny?
Ostatnio zmieniony ndz gru 23, 2007 22:25 przez mlody1241, łącznie zmieniany 1 raz.
Mój (były) variancik:D:D : http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=123236
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Ja bym zmienił spręzyny bo mogą już być wypracowane (jak by to powiedzieć zmeczenie materiału)
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
siema
no wlasnie te gumy podpory juz kupilem, lozyska amorka tez zapobiegawczo, w przyszlym tygodniu beda inne amorki i sprezyny wymieniam tez przekladnie bo po wymianie pompy wspomaganie sie nie poprawilo, troche czytalem i sprawdzic musze tez krzyzak na kolumnie kierowniczej czy nei ma luzu i nie stuka i jakies lozysko w kolumnie bo tez moze byc wyrobione, jezeli te wszystkie zabiegi nic nie poprawia to sprzedaje auto i kupuje rower
pozdro
no wlasnie te gumy podpory juz kupilem, lozyska amorka tez zapobiegawczo, w przyszlym tygodniu beda inne amorki i sprezyny wymieniam tez przekladnie bo po wymianie pompy wspomaganie sie nie poprawilo, troche czytalem i sprawdzic musze tez krzyzak na kolumnie kierowniczej czy nei ma luzu i nie stuka i jakies lozysko w kolumnie bo tez moze byc wyrobione, jezeli te wszystkie zabiegi nic nie poprawia to sprzedaje auto i kupuje rower
pozdro