Problem z awaryjnymi i migaczami

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

munio_pl
Nowicjusz
Nowicjusz

Problem z awaryjnymi i migaczami

Post autor: munio_pl » sob gru 22, 2007 15:05

Witam. W moim golfie przez przypadek wrzuciłem kierunkowskaz gdy auto stało na awaryjnych. Teraz nie mogę ich wyłączyć, ażeby wrzucić kierunek, muszę trzymać przycisk od awaryjnych. Na krótką metę zablokowałem przycisk kawałkiem papieru, ale nie zawsze pomaga. Dodam jeszcze, że kierunki działają. Rozbierać to i próbować, czy wymiana przerywacza??
Ostatnio zmieniony ndz gru 23, 2007 22:40 przez munio_pl, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
JayT
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Re: Problem z awaryjnymi i migaczami w mk3

Post autor: JayT » sob gru 22, 2007 15:40

munio_pl pisze:Witam. W moim golfie przez przypadek wrzuciłem kierunkowskaz gdy auto stało na awaryjnych. Teraz nie mogę ich wyłączyć, ażeby wrzucić kierunek, muszę trzymać przycisk od awaryjnych. Na krótką metę zablokowałem przycisk kawałkiem papieru, ale nie zawsze pomaga. Dodam jeszcze, że kierunki działają. Rozbierać to i próbować, czy wymiana przerywacza??
Czasami pęka prowadnica przycisku od awaryjnych (tak było u mnie) i trzeba nim poruszać, żeby kierunki działały. Musiałem wymienić cały przełącznik zespolony. Zobacz tutaj: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=53098

Moje VWozidło spala średnio: Obrazek i Obrazek

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”