Problem z awaryjnymi i migaczami
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z awaryjnymi i migaczami
Witam. W moim golfie przez przypadek wrzuciłem kierunkowskaz gdy auto stało na awaryjnych. Teraz nie mogę ich wyłączyć, ażeby wrzucić kierunek, muszę trzymać przycisk od awaryjnych. Na krótką metę zablokowałem przycisk kawałkiem papieru, ale nie zawsze pomaga. Dodam jeszcze, że kierunki działają. Rozbierać to i próbować, czy wymiana przerywacza??
Ostatnio zmieniony ndz gru 23, 2007 22:40 przez munio_pl, łącznie zmieniany 2 razy.
- JayT
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Problem z awaryjnymi i migaczami w mk3
Czasami pęka prowadnica przycisku od awaryjnych (tak było u mnie) i trzeba nim poruszać, żeby kierunki działały. Musiałem wymienić cały przełącznik zespolony. Zobacz tutaj: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=53098munio_pl pisze:Witam. W moim golfie przez przypadek wrzuciłem kierunkowskaz gdy auto stało na awaryjnych. Teraz nie mogę ich wyłączyć, ażeby wrzucić kierunek, muszę trzymać przycisk od awaryjnych. Na krótką metę zablokowałem przycisk kawałkiem papieru, ale nie zawsze pomaga. Dodam jeszcze, że kierunki działają. Rozbierać to i próbować, czy wymiana przerywacza??