Problem z drganiem kierownicy!!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z drganiem kierownicy!!!
Witam.
Mam problem z drganiami kierownicy a mianowicie przy jeżdzie z dowolną prędkością strasznie rzuca mi kierownica na lewo i na prawo. Nie jest to wina bicia kół poniewaz niedawno wyważałem wszystkie koła. Płynu od wspomagania jest odpowiednia ilość chociaż nie wiem kiedy był wymieniany... Prosze o pomoc
Z góry dziękuje
Mam problem z drganiami kierownicy a mianowicie przy jeżdzie z dowolną prędkością strasznie rzuca mi kierownica na lewo i na prawo. Nie jest to wina bicia kół poniewaz niedawno wyważałem wszystkie koła. Płynu od wspomagania jest odpowiednia ilość chociaż nie wiem kiedy był wymieniany... Prosze o pomoc
Z góry dziękuje
- Paweł Marek
- V.I.P.
jedź z kołami do innego zakładu wulkanizacyjnego, każ je założyć na wyważarkę i ocenić czy któraś felga nie jest krzywa lub opona nie jest nierówno zdarta. Wyważenie to nie wszystko jeśli chodzi o koła. Jeśli koła będą na 100 procent ok, to winny najpewniej jest któryś przegub, przeważnie wenętrzny
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Pawelekmisiu
- Mały gagatek
- Kontakt:
Sprawdź gumy te które są na górze amortyzatorów z przodu! niestety nasze drogi są takie a nie inne i czasami te gumy trzeba wymienić. Kiedyś miałem podobne objawy i pomogło! Pozdrawiam
[i][size=150][b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=118550&postdays=0&postorder=asc&start=0]Moje dzieciątko MK3 CLEAN!!![/url][/b][/size][/i]
Szybkie auta jeżdżą po prostej... Szybcy kierowcy po zakrętach !!!
Szybkie auta jeżdżą po prostej... Szybcy kierowcy po zakrętach !!!
- Paweł Marek
- V.I.P.
- Pawelekmisiu
- Mały gagatek
- Kontakt: