Padla pompa wspomagania
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Padla pompa wspomagania
Witam, poszla mi pompa wspomagania (mk3 1.8 GT silnik ABS). Ile kosztuje taka przyjemnosc (na allegoro widzialem za 150, ale koles nie wie do jakiego to samochodu, a moj mechanik krzyczy kolo 400-500 pln)...
Moze ktos ma cos takiego, albo wie gdzie szukac taniej...
Dzieki, pozdrawiam!
Dzieki, pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony pn mar 19, 2007 11:03 przez jazel, łącznie zmieniany 1 raz.
Just passing trough...
- j_jasiu
- Ma gadane
- Kontakt:
Re: POMPA WSPOMAGANIA - liczy sie kazda sekunda!
Zadzwoń do Intercarsu lub do Foty lub Inter-Team tam ci podadzą ceny takiej pompy, nowej lub zamiennika (jeżeli jest).jazel pisze:Witam, poszla mi pompa wspomagania (mk3 1.8 GT silnik ABS). Ile kosztuje taka przyjemnosc (na allegoro widzialem za 150, ale koles nie wie do jakiego to samochodu, a moj mechanik krzyczy kolo 400-500 pln)...
Dzieki, pozdrawiam!
Pozdrawiam
Jasiu II
Kiedyś Mk II 1.6 MADISON i JETTA II 1.8 GT Opel Astra kombi 1.6 16V
Nissan Primera Kombi 2.0 TD
Teraz
Opel Vectra C Caravan 150 KM oraz BMW 316 compact (żony)
Volkswagen Golf GTI Klub Polska #104
Jasiu II
Teraz
ale numerjazel pisze:ale mnie wypusciles z tym intercars - to firma przewoznicza...
w inter team nie maja pomp, a do foty nie moge sie dodzwonic, ale probuje!!!
zobacz tą stronę http://www.intercars.com.pl
powodzenia
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=35645542
na allegro jest to - ale koles nie wie do jakiego do samochodu, a ja nie wiem, czy mi podejdzie! 150 to okayowa cena, bo w focie kosztuje 450 po regeneracji i musze oddac im stara...
obdzwonilem wszystkie motoryzacyjne w krakowie nikt tego nie ma!
moge kupic taka pompe na szrocie, czy szybko padnie (wiadomo, jak pompa nie pompuje, to sie psuje, a na szrocie nie pompuje)???
na allegro jest to - ale koles nie wie do jakiego do samochodu, a ja nie wiem, czy mi podejdzie! 150 to okayowa cena, bo w focie kosztuje 450 po regeneracji i musze oddac im stara...
obdzwonilem wszystkie motoryzacyjne w krakowie nikt tego nie ma!
moge kupic taka pompe na szrocie, czy szybko padnie (wiadomo, jak pompa nie pompuje, to sie psuje, a na szrocie nie pompuje)???
Just passing trough...
- j_jasiu
- Ma gadane
- Kontakt:
http://www.intercars.com.pl/jazel pisze:ale mnie wypusciles z tym intercars - to firma przewoznicza...
Pozdrawiam
Jasiu II
Teraz
Jasiu II
Teraz
A ja nam zupełnie inna pompę w vw 3 i nie ma zamiennika jest tylko oryginał za 1800 i regenerowana za 700 nr seryjny to XEB1H0422155E ma inny kształt i nie da sie rozkręcić mozna ją rozebrać poprzez wybicie koła pasowego Kupiłem z ogłoszenia o części do seata cordoby numery te same i ok działa narazie zapłaciłem 100zL
MORE POWER
dzieki - szukalem przez panorame firm w internecie i dodzwonilem sie do przewoznika! potem znalazlem strone! dzieki za pomoc!j_jasiu pisze:http://www.intercars.com.pl/jazel pisze:ale mnie wypusciles z tym intercars - to firma przewoznicza...
Just passing trough...
Nie mow, ze nowka kosztyje 1/5 wartosci mojego samochodu! Jaja jak berety! W krakowie w focie sa za 450 po regeneracji, tylko trzeba stara oddac...cobra333 pisze:A ja nam zupełnie inna pompę w vw 3 i nie ma zamiennika jest tylko oryginał za 1800 i regenerowana za 700 nr seryjny to XEB1H0422155E ma inny kształt i nie da sie rozkręcić mozna ją rozebrać poprzez wybicie koła pasowego Kupiłem z ogłoszenia o części do seata cordoby numery te same i ok działa narazie zapłaciłem 100zL
Just passing trough...
głupoty gadasz. Kupiłem z innym kołem pasowym , koleś rozebrał sciągnał koło , ząłożył drugie pasujące i chodzi jak ta lalacobra333 pisze:A ja nam zupełnie inna pompę w vw 3 i nie ma zamiennika jest tylko oryginał za 1800 i regenerowana za 700 nr seryjny to XEB1H0422155E ma inny kształt i nie da sie rozkręcić mozna ją rozebrać poprzez wybicie koła pasowego Kupiłem z ogłoszenia o części do seata cordoby numery te same i ok działa narazie zapłaciłem 100zL
Jeszcze raz dzieki wszystkim za pomoc!
Jutro rozbieramy pompe (poszlo uszczelnienie) i mam kogos kto moze to naprawic. Jak pompa okaze sie 'do zrobienia' to zamkne sie w mniej wiecej stowce... Zobaczymy!
Jakim plynem potem zalac uklad? Powinien byc jakis konkretny, czy to jest obojetne?
Jutro rozbieramy pompe (poszlo uszczelnienie) i mam kogos kto moze to naprawic. Jak pompa okaze sie 'do zrobienia' to zamkne sie w mniej wiecej stowce... Zobaczymy!
Jakim plynem potem zalac uklad? Powinien byc jakis konkretny, czy to jest obojetne?
Just passing trough...