Zmiana wtrysku z 1.8GTI(PB) do 1.6 75KM czy jest to mozliwe?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Zmiana wtrysku z 1.8GTI(PB) do 1.6 75KM czy jest to mozliwe?
Witam wszystkich i na wstępie pozdrawiam, a za udzielone odpowiedzi z góry dziękuje; jak w temacie posiadam rozbitego golfa 2 GTI z silnikiem 1.8(PB)dodam że silnik już nie jest w za dobrym stanie, wczoraj zakupiłem innego golfa lecz z silnikiem 1.6 wersja medison chyba 70KM, chce zamienić układ zasilania paliwem jak i kolektory plus komputer, czy jest to do zrobienia ?? ewentualnie co jeszcze przegapiłem, proszę o rady i propozycje.
- Borys
- V.I.P.

- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: Zmiana wtrysku z 1.8GTI(PB) do 1.6 75KM czy jest to mozl
lata temu robiłem taką przekładkeXBunnyX pisze:Witam wszystkich i na wstępie pozdrawiam, a za udzielone odpowiedzi z góry dziękuje; jak w temacie posiadam rozbitego golfa 2 GTI z silnikiem 1.8(PB)dodam że silnik już nie jest w za dobrym stanie, wczoraj zakupiłem innego golfa lecz z silnikiem 1.6 wersja medison chyba 70KM, chce zamienić układ zasilania paliwem jak i kolektory plus komputer, czy jest to do zrobienia ?? ewentualnie co jeszcze przegapiłem, proszę o rady i propozycje.
oczywiscie ze się da tylko trzeba zmienic glowice na taka od PB bo twoja z 1.6 nie mia miejsca pod wtryski, a reszta pasuje
www.vrservice.pl