[mk3] cos mi strasznie szumi (huczy)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- TheDoctor
- Mały gagatek
- Kontakt:
[mk3] cos mi strasznie szumi (huczy)
Witam, mam taki problem:
Jak jade to od ok 40km/h zaczyna mi cos strasznie szumiec myslalem ze to lozysko ale jak krece kolami na podniesionym przodzie to nic nie slychac... Co to moze byc?
Jak jade to od ok 40km/h zaczyna mi cos strasznie szumiec myslalem ze to lozysko ale jak krece kolami na podniesionym przodzie to nic nie slychac... Co to moze byc?
Pozdroofki
TheDoctor
TheDoctor
Re: [mk3] cos mi strasznie szumi (huczy)
MOIM ZDANIEM NIC INNEGO JAK ŁOŻYSKA.SPRAWDZALES PRZOD TO TERAZ SPRAWDZ TYL.AHA I NA PODNIESIONYM PRZODZIE TO RACZEJ NIC NIE USLYSZYSZ BO SAM NAPISALES ZE SZUM SIE ZACZYNA OD 40KM/H.TAKZE TO POTRZEBUJE PREDKOSCI ZEBY ZASZUMIALO.SPRAWDZ LUZY TAK JAK TAM KOLEGA WYZEJ NAPISAL.POZDRO.TheDoctor pisze:Witam, mam taki problem:
passat b5 fl ,galaxy 1.9tdi 2005r auy,ALHAMBRA 1.8T AJH,honda civic ufo type r
- WarMachine18
- Ma gadane
- Kontakt:
- daaroo
- Forum Master
- Kontakt:
WarMachine18 pisze:dokladnie mam ten sam problem jak przekrocze 50 km/h to zaczyna mi cos huczec a jak delikatnie skrece kola w prawo to przestaje czy to lozyska a jezeli tak to ile kosztuje wymana
wjedz na parking, odkręć maske usiądz na tej belce co sie trzymaja przednie światła a kolega niech wsiadze do samochodu i sobie tak pojedzcie