Limited Edition Co w nim jest?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Limited Edition Co w nim jest?
Mam zamiar kupić MK4. Znajomy przywiózł mi takiego z Niemiec i podczas oględzin zauważyłem na progu Srebrny napis "LIMITED EDITION". Jest to 1.9 TDI 90 PS z 1999r. W wyposażeniu ma chyba wszystko klimatronik, szyber, skórzana kiera itd. Co w nim jest takiego limitowanego?
Ostatnio zmieniony sob gru 15, 2007 20:18 przez tomass6, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
No właśnie nie wiem na razie tak w pośpiechu go oglądałem a facet nie wie :/ Wydaje mi sie ze będzie to highline. Bo Gti powinien miec chyba znaczek na grillu?
Ostatnio zmieniony sob gru 15, 2007 19:31 przez tomass6, łącznie zmieniany 1 raz.
- maryjan
- Gadatliwa bestia
RAFI-R19 pisze:mysle ze nie wszystkie np.highline mialy skorzane kierownice albo klima i szyber i dlatego jest to wersja limitowana.
Dokładnie, posiadam highline a kiera zwykła...szyberu brak. Taka wersja. Za to inne bajery...
Prawda.Mój ma napis na progu "EDITION" i rzadko zdarza się abym spotkał z takim wyposażeniem drugiego goffera.valerio pisze:VW wzbogacał wersje o bajery i wtedy naklejał na progi srebrne naklejki ale oryginały miały napis tylko "EDITION"
Dziki
według Doppel Wobber nie ma czegoś takiego jak "Limited Edition" http://doppel-wobber.de/wbb2/golf_sm4.php