Mój golfik nagle (no tak prawie nagle

Pozdrawiam
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Widze ze kolega z moich stron. Ja mieszkam na Mokotowie, nigdy nie bylem w tym warsztacie ale daj znac jak wyglada tam obsluga. Ja w swoim mk3 robie naprawy na Bokserskiej ( w sumie nie daleko wiec mozesz sie tam przejechac - nie pamietam numeru) Jest tam kilka zakladow wiec cos wybierzesznoxious pisze:Czyli jednak robić... Chciałem na razie zaspawać i zająć się tym w następnym miesiącu czy później, jeśli by wytrzymało (teraz budźet mam b. mocno napięty) ale chyba macie racje, lepiej teraz i mieć z głowy. A co sądzicie o cenie, którą mi zaproponowali? Da radę czy polecicie jakiś inny warsztat? A co sądzicie o warsztacie na Marynarskiej 10 w Wawie? Macie z nimi jakieś doświadczenia?
Pozdrawiam
Nie do końca z Mokotowadzikusek99 pisze:
Widze ze kolega z moich stron. Ja mieszkam na Mokotowie, nigdy nie bylem w tym warsztacie ale daj znac jak wyglada tam obsluga. Ja w swoim mk3 robie naprawy na Bokserskiej ( w sumie nie daleko wiec mozesz sie tam przejechac - nie pamietam numeru) Jest tam kilka zakladow wiec cos wybierzesz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 85 gości