pobiera olej
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
pobiera olej
witam was od nie dawna jestem posiadaczem golfika3 silnik1.8 93r problem nastepujacy po wymianie oleju na super shell 15w40 zaczeło go ubywac na 1000km/1l sadze ze to troche duzo co o tym myslicie moze jakies porady itp.
- Lukasz_mk2
- Forum Master
najpierw powiedz jaki miales wczesniej olej, i czy zaczelo sie to od wymiany?? powiem tak zalezy tez jak sie autem jezdzi jezdzilem autem ktore jednemu bralo 100ml oleju na 5 tys a inny kolo smigal i bral mu 600ml. tak ze od buta wiele zalezy. a jesli caly czas smigasz na tym samym oleju to uszczelniacze na trzonkach od zaworow, piercienie, uszczelka pod pokrywa zaworow!!! najczestsza bolaczka vw ewentualnie jeszcze uszczelniacz na wale-kiedys mialem taki przypadek
VW JEST BOGIEM, PREDKOŚĆ NAŁOGIEM, TURBO ZABAWĄ A ROZWAGA PODSTAWĄ !!!
hej mozecie podac mi jaka jest cena naprawy uszczelniaczy i czy jest sens naprawy tego poniewaz mechas powiedzial mi ze slychac popychacze i sciemnia jak to ugryz,dodam ze wczesniejnic sie nie dzialo a doczytalem ze w tym oleju znajdowal sie dodatek czyszczacy kiedy wymienilem rozrzad filtry powietrza i oleju i sam olej nastapilo:jak zimny slychac klekot jak u disla i bierze olej naprawde duzo a silnik ma przejechane 130tys moze doradzicie cos konkretniej i moze jakas wycena bede wdzieczny nara
[ Dodano: 11 Gru 2007 00:12 ]
dodam jeszcze ze wczesniej olej jaki byl to jakis mineral
[ Dodano: 11 Gru 2007 00:12 ]
dodam jeszcze ze wczesniej olej jaki byl to jakis mineral
z tego co mi wiadomo koszt ok 20 zl za sztuke tak wiec Warto Robicemilio pisze:jest sens naprawy tego poniewaz mechas powiedzial mi ze slychac popychacze
viewtopic.php?f=87&t=252428" onclick="window.open(this.href);return false;
ja tam za olejem schella nie przepadam slyszalem o nim ze nie raz wywolywal nie ciekawe efekty. zmien olej na mobila albo castrola mineralnego, szklanki ok 20zl sztuka a same uszczelniacze ok 2-3zl szt
to daj liczmy 25zl x 8=200zl plus uszczelka pod pokrywe zaworow 7zl i robota. ogolnie koszt jeszcze wydaje mi sie ze do przelkniecia. jak kolo sie postara to sie obejdzie bez sciagania glowicy ale tam jest pewien myk
to daj liczmy 25zl x 8=200zl plus uszczelka pod pokrywe zaworow 7zl i robota. ogolnie koszt jeszcze wydaje mi sie ze do przelkniecia. jak kolo sie postara to sie obejdzie bez sciagania glowicy ale tam jest pewien myk
VW JEST BOGIEM, PREDKOŚĆ NAŁOGIEM, TURBO ZABAWĄ A ROZWAGA PODSTAWĄ !!!
- czarna małpa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
cdn...
Cze all.Jeżdzę juz cztery latka na oleju schela,i wszystko jet okZadnych dziwnych efektów..pozdo.