wspomaganie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
wspomaganie
Siemanko
chcialbym was zapytac czy ktos mial podobny problem otoz
pol roku temu wymienialem przeklanie kierownica na uzywana i wtedy zaobserwowalem ze wspomaganie gorzej chodzi, stwierdzono ze pompa daje za male cisnienie, niedawno kupilem nowa oryginalna i pomoglo ale tylko na troche (wymienailem tez pasek wielorowkowy) teraz wspomaganie dosc ciezko chodzi wszeczegolnosci na postoju, i kierownica dosc glosno syczy nie pompa tylko w srodku w kabinie slychac przy kreceniu kierownica takie syczenie jakby powietrze skas uciekalo. plynu wspomagania nie ubywa caly czas max. czyzby przekladnia trafiona i czas kupic nowa??
pozdrawiam i czekam na odp
Michał
chcialbym was zapytac czy ktos mial podobny problem otoz
pol roku temu wymienialem przeklanie kierownica na uzywana i wtedy zaobserwowalem ze wspomaganie gorzej chodzi, stwierdzono ze pompa daje za male cisnienie, niedawno kupilem nowa oryginalna i pomoglo ale tylko na troche (wymienailem tez pasek wielorowkowy) teraz wspomaganie dosc ciezko chodzi wszeczegolnosci na postoju, i kierownica dosc glosno syczy nie pompa tylko w srodku w kabinie slychac przy kreceniu kierownica takie syczenie jakby powietrze skas uciekalo. plynu wspomagania nie ubywa caly czas max. czyzby przekladnia trafiona i czas kupic nowa??
pozdrawiam i czekam na odp
Michał
Ostatnio zmieniony sob gru 08, 2007 20:57 przez Mash, łącznie zmieniany 1 raz.
tak to jest kupic uzywana w idealnym stanie, chyba bede musial zakupic nowa tylko boje sie ze bedzie to samo cholera, powiedzcie mi czy stojac mozecie krecic jedna reka kierownica w jedna i druga strone, bo u mnie musze w sumie dwowa rekoma bo jedna to musialbym z cales sily cisnac w kiere dodam ze mam zimowki 15"
pozdro
pozdro
ile dałeś za używke? ja za regenerowaną dałem 700 z wymianą, a za nową mi zaspiewali w ASO 3600 złMash pisze:tak to jest kupic uzywana w idealnym stanie, chyba bede musial zakupic nowa tylko boje sie ze bedzie to samo cholera, powiedzcie mi czy stojac mozecie krecic jedna reka kierownica w jedna i druga strone, bo u mnie musze w sumie dwowa
Ostatnio zmieniony wt gru 11, 2007 14:35 przez misiek, łącznie zmieniany 1 raz.
...