Czy silnik mam do remontu??? Golfik padł!!! Help!!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Czy silnik mam do remontu??? Golfik padł!!! Help!!!
dzis w poludnie odpalam golfika wszystko pieknie ladnie jade do banku jakies 2 km, zalatwilem co mielem do zalatwienia wychodze chce odpalic a tu nic tak jakby paliwa brakowalo lub nie dawalo iskry, no to w ten skwar ide sobie 3 km do stacji po paliwko przychodze nalewam i dalej nic, pochechlalem go troche i nic dodalem przy zapalaniu troszke gazu no i wkoncu zalapal ale zalapal strasznie nierowno i niechetnie i zdechl potem pare razy tak samo a jak chodzi to nie rowno jakies dzwinw piski sie wydobywaja nie wiem skad i pali mi strasznie na czarno i dalej nie chce zapalic normalnie. Pomocy??? co to moze byc??? silnik 1,3i
....
bylem teraz i sciagnolem obudowe od rozrzadu i widze ze pasek jest i i tylko troche sie ugina, w poniedzialek do mechanika jedzie i wtedy sie okaze
[ Dodano: Sob Lip 16, 2005 3:57 pm ]
Zyje i ma sie dobrze!!! sam sie naprawil a mechanik sie ze mnie smial i powiedzial ze chyba mam za duzo pieniedzy
ale nie wziol odemnie nic bo nic nie robil ale mowil ze mogl jakis paproch wleciec w baku i mi zatkalo pompke paliwa lub jedna swieca nie dzialala bo moglo cos zamoknac ale teraz juz jest oki. Golf to samonaprawiajace sie autko

[ Dodano: Sob Lip 16, 2005 3:57 pm ]
Zyje i ma sie dobrze!!! sam sie naprawil a mechanik sie ze mnie smial i powiedzial ze chyba mam za duzo pieniedzy

....