Strzela w gazniku, dlawi sie, nierowna paca
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Strzela w gazniku, dlawi sie, nierowna paca
--------------------------------------------------------------------------------
WITAM
OTÓZ KOLEDZY POTRZEBUJE POMOCY BO JUZ WYMIĘKAM
MAM GOLFA 1.8 JEDNOPUNKT NA AUTOMACIE
SILNIK CIĘZKO ODPALA,CHODZI NIE RÓWNO(BEZ ZNACZENIA CZY ZIMNY CZY CIEPŁY)
DŁAWI SIE JAK DODAJE GAZU(MOZE TROCHE MNIEJ JAK JEST CIEPŁY)
POTRAFI STRZELAĆ W WYDECH ALBO FILTR POWIETRZA
JAK SIE NAGRZEJE DODAWANIE BARDZO POWOLI GAZU POWODUJE ZE WCHODZI NA OBROTY ,GWAŁTOWNE ZE STRZELI ALBO ZGASNIE
OK TERAZ POWIEM CO JEST ZROBIONE
WYMIENIŁEM CZUJNIK POŁOZENIA PRZEPUSTNICY,SILNICZEK KROKOWY
KABLE I KOPÓŁKA MAJĄ KILKA MIESIECY I SĄ BEZ ZARZUTU
WYMIENIŁEM FILTR POWIETRZA I PALIWA
ACHA BYM ZAPOMNIAŁ PALI SIĘ POMARAŃCZOWA KONTROLKA NA TABLICY ROZDZIELCZEJ UMOWNIE NAZYWANA ZE TO OD WTRYSKU
NO I NAJDZIWNIEJSZA RZECZ,JAK ZDEJME WTYCZKE OD KROKOWEGO TO CHODZI LEPIEJ MULI,ALE WKRĘCA SIĘ PRZYNAJMNIEJ NA OBROTY I OD BIEDY MOZNA JECHAĆ
POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!
WITAM
OTÓZ KOLEDZY POTRZEBUJE POMOCY BO JUZ WYMIĘKAM
MAM GOLFA 1.8 JEDNOPUNKT NA AUTOMACIE
SILNIK CIĘZKO ODPALA,CHODZI NIE RÓWNO(BEZ ZNACZENIA CZY ZIMNY CZY CIEPŁY)
DŁAWI SIE JAK DODAJE GAZU(MOZE TROCHE MNIEJ JAK JEST CIEPŁY)
POTRAFI STRZELAĆ W WYDECH ALBO FILTR POWIETRZA
JAK SIE NAGRZEJE DODAWANIE BARDZO POWOLI GAZU POWODUJE ZE WCHODZI NA OBROTY ,GWAŁTOWNE ZE STRZELI ALBO ZGASNIE
OK TERAZ POWIEM CO JEST ZROBIONE
WYMIENIŁEM CZUJNIK POŁOZENIA PRZEPUSTNICY,SILNICZEK KROKOWY
KABLE I KOPÓŁKA MAJĄ KILKA MIESIECY I SĄ BEZ ZARZUTU
WYMIENIŁEM FILTR POWIETRZA I PALIWA
ACHA BYM ZAPOMNIAŁ PALI SIĘ POMARAŃCZOWA KONTROLKA NA TABLICY ROZDZIELCZEJ UMOWNIE NAZYWANA ZE TO OD WTRYSKU
NO I NAJDZIWNIEJSZA RZECZ,JAK ZDEJME WTYCZKE OD KROKOWEGO TO CHODZI LEPIEJ MULI,ALE WKRĘCA SIĘ PRZYNAJMNIEJ NA OBROTY I OD BIEDY MOZNA JECHAĆ
POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony sob gru 08, 2007 02:41 przez RIDER1.8, łącznie zmieniany 1 raz.
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
pierwsza sprawa to CAPS LOCK!RIDER1.8 pisze:OK TYLKO POWIEDZ CO JEST NIEZROZUMIAŁE ,A SPRÓBUJE POPRAWIC
mnie to wyglada na cos z WN, hall , a moze zapłon przestawiony lub rozrzad.
ja mialem takie objawy jak mi sie kabelek urwał od wtyczki czyjnika przepustnicy , palil 5 litow na 20 km , kopcil jak diesel i gazem trzeba bylo delikatnie operowac bo jak mu wiecej dalem to mula lapal albo stawal i strajkował.
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!
Ja miałem takie podobne obiawy lecz nie to samo strzelał i nie dało sie nim wogóle jeździć umnie przyczyną był wystrzał gazu w filtrze powietrza lub gdzieś w okolicy i rozwaliło mi przepływomierz tam jesta kapka które sie otwiera i zamyka umnie sie blokowała po wymianie wszystko dobrze
Najlepsza wulkanizacja klimatyzacjia w Kutnie ul cmentara 11 Sprzedaż opon naprawa napełnianie kół azotem, wymiana oleju, osługa i konserwacja klimatyzacji oraz sprzedaż części smochodowych, akcesorii i kosmetyków