Kierunki w lampach zamiast w zderzaku

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Fabian LDZ
_
_
Kontakt:

Kierunki w lampach zamiast w zderzaku

Post autor: Fabian LDZ » czw lip 14, 2005 11:38

mam takie male pytanie.moze ktos sie orientuje co trzeba zrobic aby przeniesc kierunkowskaz ze zderzaka do przedniej lampy.wyjasnie moze o co chodzi.znajomy ma Vento, oststnio kupil sobie swietne lampy, chyba in.pro z ringami i teraz chcialby wygladzic przedni zderzak - usunac z nigo kierunkowskazy i przeniesc je do przednich lamp.moze ktos z was orientuje sie co trzeba zrobic?duzo z tym roboty?a moze zlecic to jakiemus elektrykowi?
z gory dziekuje za rady!
PS jesli taki temat byl poruszany to sory ale nie moglem go znalezc
pozdraVWiam

Awatar użytkownika
micab
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: micab » czw lip 14, 2005 14:07

jedyny problem to umiejscowienie żarówki.....bo elektrycznie sprawa nie jest wogle skomplikowana więc elektryk nic tu nie pomoże ;)

vw, bmw, ford, mercedes, peugeot, nissan, fiat,

Awatar użytkownika
Fabian LDZ
_
_
Kontakt:

Post autor: Fabian LDZ » czw lip 14, 2005 15:21

no wlasnie o to chodzi jak umiejscowic ta zarowke??zeby to jakos wspolgralo z cala lampa!

Awatar użytkownika
kacjen
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: kacjen » czw lip 14, 2005 18:37

musisz kupić lampy które mają wbudowane kierunkowaskazy (sam takie kupiłem) i wtedy wszystko gra.

Awatar użytkownika
VAUER6
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: VAUER6 » czw lip 14, 2005 20:26

w vw scene widzialem,ze robia to na diodach,zajmuja malo miejsca i intensywnie swieca,ale za to tez moze dowod poleciec:(
Najlepiej jak doradzili kupic takie z wbudowanymi kierunkami,ale rozumiem ze to juz po frytkach i w tym problem.

Awatar użytkownika
Fabian LDZ
_
_
Kontakt:

Post autor: Fabian LDZ » pt lip 15, 2005 11:58

kurcze po pierwsze to lampy juz sa kupione, a po drogie wogole sa w sprzedarzy lampy do Vento z wbudowanymi kierunkami??bo ja jeszcze takih nie widzialem.wiem ze tak zrobione kierunki zrobione sa w Corrado z HOTa, czy Golfie mk I Cabrio.wiec moze dowod nie zostanie odebrany za takie modyfikacje?

[ Dodano: Pią Lip 15, 2005 12:01 ]
kacjen pisze:musisz kupić lampy które mają wbudowane kierunkowaskazy (sam takie kupiłem) i wtedy wszystko gra.
bo to ze lampy do Golfa Mk III z wbudowanymi kierunkami sa to wiem, ale chodzi o to ze potrzebne sa do Vento.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”