mam takie male pytanie.moze ktos sie orientuje co trzeba zrobic aby przeniesc kierunkowskaz ze zderzaka do przedniej lampy.wyjasnie moze o co chodzi.znajomy ma Vento, oststnio kupil sobie swietne lampy, chyba in.pro z ringami i teraz chcialby wygladzic przedni zderzak - usunac z nigo kierunkowskazy i przeniesc je do przednich lamp.moze ktos z was orientuje sie co trzeba zrobic?duzo z tym roboty?a moze zlecic to jakiemus elektrykowi?
z gory dziekuje za rady!
PS jesli taki temat byl poruszany to sory ale nie moglem go znalezc
pozdraVWiam
Kierunki w lampach zamiast w zderzaku
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Fabian LDZ
- _
- Kontakt:
- Fabian LDZ
- _
- Kontakt:
- Fabian LDZ
- _
- Kontakt:
kurcze po pierwsze to lampy juz sa kupione, a po drogie wogole sa w sprzedarzy lampy do Vento z wbudowanymi kierunkami??bo ja jeszcze takih nie widzialem.wiem ze tak zrobione kierunki zrobione sa w Corrado z HOTa, czy Golfie mk I Cabrio.wiec moze dowod nie zostanie odebrany za takie modyfikacje?
[ Dodano: Pią Lip 15, 2005 12:01 ]
[ Dodano: Pią Lip 15, 2005 12:01 ]
bo to ze lampy do Golfa Mk III z wbudowanymi kierunkami sa to wiem, ale chodzi o to ze potrzebne sa do Vento.kacjen pisze:musisz kupić lampy które mają wbudowane kierunkowaskazy (sam takie kupiłem) i wtedy wszystko gra.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.