sciaga po uderzeniu w kraweznik
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
sciaga po uderzeniu w kraweznik
mam pytnie ostatnio jechalem i wpadlem w poslizg i udezylem w kraweznik przejechalem prze niego alefelga minimalnie sie zgiela nie ma widocznych sladow lecz pojawil sie problem udezylem lewa felga i sciaga mi lekko na prawo co moglo sie stac ???
Ostatnio zmieniony sob gru 08, 2007 02:13 przez Ładziox, łącznie zmieniany 1 raz.
Proszę o rade mianowicie od jakiś 2 tygodni mój golfik miał problemy z odpalaniem czyli musiałem ruszać kluczykiem wraz ze stacyjka aby odpalił aż do dzisiaj bo już mu nawet mocne ruszanie nie pomaga i nie chce wogóle odpalić wszystkie diody świeca radio gra ale nie chce odpalić dopiero z pycha pali.Czy to może być problem z kostką w stacyjce??Proszę o odpowiedz.
Ostatnio zmieniony śr gru 05, 2007 23:13 przez Lolek1333, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
to jest wąłsnie powód dlaczego na zime mam stalówki ....Ładziox pisze:niego alefelga minimalnie sie zgiela
Lolek1333, ten temat tego nie dotyczy !! chcesz info to napisz sobie temato i tam pytaj a nie wbijaj sie komuś - to nie ładnie
a wracajać do twojego problemu to ściągnij osłone stacyjki i zobacz na kostki moze coś tam nie gra...
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Re: sciaga po udezewniu
ja tez mialem uderzenie w kraweznik i....felga aluminiowa sie troszke wygiela i ja naprostowalem.ustawilem zbierznosc i katy i dalej sciagalo.wiesz co bylo u mnie?? wygiety wahacz.sprawdzu siebie bo moze byc to samo.u mnie walniety byl wahacz.jak kupilem nowy(100zl) to jak reka odjal.moge puszczac kierownice i prosciutko jedzie.pozdro