o co chodzi [MK3] TDI
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
o co chodzi [MK3] TDI
Nie wiem o co chodzi ale mój samochód na trasie ucieka mi w prawo. Pojechałem na geometriię, ustawiono mi kąty, zbieżność, wywarzono felgi, byłem jeszcze na Stacji Diagnostycznej i wyszło że z autem jest wszystko w porządku, ale niestety nikt nie był w stanie mi powiedzieć dlaczego samochód zaczyna "uciekać". Może ktoś wie od czego to zależy??. Pozdrawiam
.: VW:. nic VWięcej do szczęścia nie potrzeba :]
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
opony zalozylem specjalnie od kolegi 195/55/15 nowe od jego VW , cisnienie mi sprawdzali na wulkanizacji jak wyważali felgi, nie wiem czy to nie będzie coś z przekładnią kierowniczą.paolo pisze:moze poprostu w koleinach ucieka sprawdz czy opony sa rowne, cisnienie no i czy samochod jest prosty
.: VW:. nic VWięcej do szczęścia nie potrzeba :]
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
U MNIE TEZ TAK BYŁO TYLE ZE NA LEWĄ STRONE, OKAZAŁO SIE ZE WPAKOWAŁEM SIE W NIEZŁĄ DZIURE, ROZWALIŁEM FELGE, OPONE I SKRZYWIŁEM WAHACZ, PO WYMIANIE WAHACZA WRÓCIŁO DO NORMY, TERAZ CIĄGNIE W RÓŻNE STRONY ALE NA KOLEINACH, NA PROSTEJ DRODZE BEZ KOLEIN IDZIE JAK POSZYNACH (WYMIENIŁEM TEŻ GUMY W WAHACZACH Z OBU STRON)