oryginalne oświetlanie bagażnika - szukam fot
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
oryginalne oświetlanie bagażnika - szukam fot
ma ktoś moze jakiś foty pokazujace jak oryginalnie zamontowana ejst lampka w bagażniku w mk2
w takim razie proszę Cię o jakieś foto i krótki opis jak to zrobiłeś.baton pisze:nio ja mam zamontowaną jest po lewej stronie bagażnika zamocowana do tego plastiku na którym trzyma sie pólka tylko bliżej lampy tylniejku_bi pisze:przyłączam się do tematu. czy w mk3 była w bagażniku montowana lampka? ma ktoś zamontowaną? może ktoś ma jakiś schemacik?
ok. dzięki, mój mail ku_bi@interia.plbaton pisze:mam zamontowaną fabrycznie fotki moge dostarczyć jutro wieczorem
ja juz fot nie potrzebuje...w kazdym mk2 jest miejscer na wstawienie lampki...takiej jak w wiekszości samchodów - czyli juz wiem jak to wyglada
ale mam takie dwa inne problemy, a mianowicie - jak wymienić żarówke w popielniczce - i - gdzie w schowku montuje sie ten pstryczek (i jaki ) ze jak zamkniemy schowek to gaśnie lampka
i w sumie to mam jeszcze jeden problem - jest gddzieś w bagażniku stały + czy musze przeciagnac od akumulatora
ale mam takie dwa inne problemy, a mianowicie - jak wymienić żarówke w popielniczce - i - gdzie w schowku montuje sie ten pstryczek (i jaki ) ze jak zamkniemy schowek to gaśnie lampka
i w sumie to mam jeszcze jeden problem - jest gddzieś w bagażniku stały + czy musze przeciagnac od akumulatora
fotki lampki w mkIIIku_bi pisze:ok. dzięki, mój mail ku_bi@interia.plbaton pisze:mam zamontowaną fabrycznie fotki moge dostarczyć jutro wieczorem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
HELP ME PEOPLEQuatro7 pisze:[...]mam takie dwa inne problemy, a mianowicie - jak wymienić żarówke w popielniczce - i - gdzie w schowku montuje sie ten pstryczek (i jaki ) ze jak zamkniemy schowek to gaśnie lampka