licznik MK3 mam pytanie co i jak ????? :)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
licznik MK3 mam pytanie co i jak ????? :)
witam szukam pomocy w spraie jak moge cofnac licznik golfie 3 posiadam cos takiego jak interfejs co dalej ??? jaki program i co i jak kroczek po kroczku prosze o pomoc ?? Dzieki
to zalezy jaki liczni i jaki rocznik golfa i czy wtuczka to OBD1 czy 2 zazwyczaj tylko interfrjs na MAX 232 łączy się z zegarami program V2, V1, ale najlepiej zdjąć licznik wylutowac eprom albo sie wpiąć pod niego zrobić zrzut obliczyć nowy przebieg i heja dla amoatorów jest to nie do zrobienia
MORE POWER
nic się nie martw, nie tak łatwo jest cofnąć licznik, predzej można go skopać niż zrobić to samemulolo_golf pisze:Ludzie święci P O J E B A Ł O was?? ze sie tak delikatnie wyraze! Tlumaczycie jakiemuś łepkowi jak cofnąć licznik w golfie... I potem ktos kupi takiego zajechanego złoma z malym przebiegiem i bedzie mowil wszystkim do okola jakie to Volkswageny sa do dupy!!!Oj ludzie....
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
No wiem ze trudno ale wiecie denerwuja mnie tacy goscie bo sam nie dawno kupowałem golfa i wlasnie na to najbardziej zwracalem uwage Cofnie licznik ty sie niedajboze nie kapniesz i kupisz takiego zloma i potem masz same problemy,juz lepiej wiedziec jaki ma przebieg kupic go taniej i poniej miec na wymiane czesci jak cos
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
mam to samo niestety nawet wymienilem wyswietlacz i pupa wlasnie nabylem nwe liczniktomaszg pisze:Wlasnie, w moim liczniku nie ma calej cyferki w przebiegu i w ogole nie wyswietla zegarka. Ew. cos widac (kreski) jak sie licznik nagrzeje od slonca. Przebieg 232 tys. wiec trudno mi uwierzyc ze ktos krecil przy liczniku. Przeczyscic styki?