Witam
Jestem nowy więc pozdrawiam wszystkich i przechodze do mojego problemu.
Mianowicie nie mogę wyłączyć systemu ASR w mojej borze przyciskiem z tym oznaczeniem po lewej stronie od przyciski świateł awaryjnych...dodam że wszystkie przyciski są podświetlone gdy włączone są swiatła ale ten właśnie ASR nie świeci,ABS działa i ASR też ,słychać chrobotanie i czuć pulsowanie hamulaca ,a przy ostrym ruszaniu także słychać chrobotanie i załącza się zółta kontrolka informująca o zerwaniu przyczepności,ale dlaczego nie mogę wyłączyć ASR skoro jest do tego przycisk?Czy jest to spowodowane tym że nie jest podświetlony?
Brak możliwości wyłączenia ASR (Vw BORA)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer

Witam.
Pozdrawiam
Wyjmowałeś ten przełącznik? odpinałes kostkę od niego? Widać tam coś? Może uda Ci sie kupić przycisk z możliwością zwrotu jeśli nic nie pomoże podłączenie nowego to oddasz. Wtedy trzeba by podłączyć pod VAGa i zdiagnozować cały układ dlaczego się nie chce wyłączć...MIT pisze:a ale ten właśnie ASR nie świeci
Pozdrawiam
Z chęcią bym go wyjął i obadał od wewnątrz ale podpowiedzcie jescze jak go delikatnie wyjąć i oczywiscie wielkie dzięki za zainteresowanie tematem...
pozdrowienia
aha..może to jaki przepalony bezpiecznik?
pozdrowienia
aha..może to jaki przepalony bezpiecznik?
Ostatnio zmieniony czw lis 29, 2007 18:29 przez MIT, łącznie zmieniany 1 raz.