Komputer silnika digifant rozbierał juz ktoś ? 2.0 gti 2e
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Komputer silnika digifant rozbierał juz ktoś ? 2.0 gti 2e
Otóz nie dziala mi wtryskiwacz rozruchowy komp nie daje mu masy,powiedzcie czy są jakies problemy z jego rozbebraniem az tak zbytno to sie nieznam na elektryce ale moze jakas sciezka tylko zasniedziala czy cos.wstepnie bylem u fachmana ale los mowi ze wiedza kosztuje wiec jak chce to zostawic auto i tyle.moze tak zrobie tylko chce uniknąc sytuacji ze blacha sprawa ale skasują jak nie wiem
Ja rozbierałem... i nic prostrzego! tylko ostrożnie go wyjmij (2śróbki 10) po wyjęciu masz komputer z podłączoną wtyczką na wtyczce masz suwak który zwalnia wtyczkę i można ją wyciągnąć. Potem na gnieździe komputera są 2 śróbki (dobrze nie pamiętam ale chyba na 6gwiazdkowy śrubokręt). Po odkręceniu ich wysuwasz płytkę z obudowy razem z gniazdem
Mam nadzieje że o niczym niezapomniałem...
[ Dodano: 26 Lis 2007 16:58 ]
Jak wyjmiesz wtyczkę to wtedy możesz sprawdzić połączenie (czy nie ma przerwy) WTYCZKA-WTRYSKIWACZ
Mam nadzieje że o niczym niezapomniałem...
Jak wyjmiesz wtyczkę to wtedy możesz sprawdzić połączenie (czy nie ma przerwy) WTYCZKA-WTRYSKIWACZ
Stary VR viewtopic.php?t=149702
w wtyczce nie ma prerwy w w przewodzie ok ,wiec zobacze na kompa czy czasem moze wida gdzie nie podeszla i zasniedzialo hmmmmaniek8 pisze:Ja rozbierałem... i nic prostrzego! tylko ostrożnie go wyjmij (2śróbki 10) po wyjęciu masz komputer z podłączoną wtyczką na wtyczce masz suwak który zwalnia wtyczkę i można ją wyciągnąć. Potem na gnieździe komputera są 2 śróbki (dobrze nie pamiętam ale chyba na 6gwiazdkowy śrubokręt). Po odkręceniu ich wysuwasz płytkę z obudowy razem z gniazdem![]()
Mam nadzieje że o niczym niezapomniałem...![]()