Zablokowany pas bezpieczeństwa
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Zablokowany pas bezpieczeństwa
Podczas naprawy spryskiwacza szyby tylnej musiałem zdjąć obicie lewego tylnego slupka. Wcześniej musiałem odkręcić pas bezpieczeństwa. Nie mogę go teraz zamontować spowrotem bo nie chce się dać rozwinąć. Proszę o porady jak go można odblokować?
ja napisałem ogolna zasade co i jak... nie wiem jak jest w tym aucie co musisz rozebrac abu dostac sie do zwijaka
bo odkreciłes ten cały mechanizm od karoseri tak?
jesli tak to ten mechanizm jak polozysz przekrzywisz w rece inaczej jak pozycja w ktorej jest on zamontowany w aucie to nie wyciągniesz pasa
wez go w reke i ustaw go w rece w takiej pozycji jak by był przykrecony do karoseri
wiem ze to zamieszane to moje wyjasnienie ale inaczej sie nie da
to moje gg jestem teraz 7577066
Fahoo
bo odkreciłes ten cały mechanizm od karoseri tak?
jesli tak to ten mechanizm jak polozysz przekrzywisz w rece inaczej jak pozycja w ktorej jest on zamontowany w aucie to nie wyciągniesz pasa
wez go w reke i ustaw go w rece w takiej pozycji jak by był przykrecony do karoseri
wiem ze to zamieszane to moje wyjasnienie ale inaczej sie nie da
to moje gg jestem teraz 7577066
Fahoo
Próbowałem go rozwinąć w różnych pozycjach ale nie szło. Myślę, że przez to że zwinął się do końca i jest zablokowany
[ Dodano: 25 Lis 2007 20:41 ]
Porada Di.Fahoo okazała się skuteczna, potrząsnąłem, poszukałem pozycji w jakiej mechanizm był zamocowany i powoli bez szarpnięć udalo mi się wyciągnąć pas i zamocować na swoim miejscu. Dzięki Di.Fahoo
[ Dodano: 25 Lis 2007 20:41 ]
Porada Di.Fahoo okazała się skuteczna, potrząsnąłem, poszukałem pozycji w jakiej mechanizm był zamocowany i powoli bez szarpnięć udalo mi się wyciągnąć pas i zamocować na swoim miejscu. Dzięki Di.Fahoo