Jak podłączyć przewody od podgrzewania foteli??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jak podłączyć przewody od podgrzewania foteli??
Witam serdecznie. Znalazłem już wiele postów na ten temat ale niestety nigdzie nie ma tego co by mnie interesowało. Otóż kupiłem komplet foteli podgrzewanych wraz z włącznikiem i wiązką przewodów. Dzisiaj przeplotłem przewody z włącznika do puszki z bezpiecznikami i tu jest problem gdyż z tej wiązki idzie jedna kostka którą łączymy z drugą wiązką która idzie już bezpośrednio do foteli ale oprócz tego są trzy pojedyncze przewody jeśli dobrze pamiętam to niebiesko szary, brązowy (cienki), czarny (gruby) wszystkie zakończone wtyczkami z drugiej wiązki oprócz kostki idą brązowy (gruby) i czarny (cienki) Stąd moje pytanie jak podłączyć resztę przewodów. Domyślam się że gruby brązowy to masa i łączymy ją do takiej okrągłej brązowej puszki ale co z resztą??
-
greg
bardzo proste - obok skrzynki bezpieczników a raczej nad nią - w kierunku zegarów/kierownicy zobaczysz takie plastiki w kolorze niebieskim, żółtym, szarym - w które wepniesz te swoje kabelki - każdy kolor w odpowiednii plastik - nie martw sie jest tam odpowiednio dużo miejscalesny69 pisze:jeśli dobrze pamiętam to niebiesko szary, brązowy (cienki), czarny (gruby) wszystkie zakończone wtyczkami z drugiej wiązki oprócz kostki idą brązowy (gruby) i czarny (cienki) Stąd moje pytanie jak podłączyć resztę przewodów