uszczelka pokrywy zaworów
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: uszczelka pokrywy zaworów
wytrzec do suchego głowice i pokrywe i zakładac na suche powierzchnie, bez silikonów, klicz 10 nasadowa. nie zapomnij o przykreceniu masyćwikła pisze:jak prawidłowo ja zalozyc bo przymierzam sie do samodzielnej wymiany
www.vrservice.pl
Borys serdeczne dzieki ale mam jeszcze jdno pytanko.....bo bardzo mi cieknie nie od przodu tylko z tyłu ...tam pod mona wtryskiem na kolektorze jest mokro ale kurna nie wiem czy to do konca jest ilej bo jakis rzadki....czy moze to byc cos innego i czy koniecznie to uszczleka pod zaworami??
ALPINE CDA-7894RB
RAINBOW SAC 465.20
STEG K4.02
RF P3D410
DLS A6
RAINBOW SAC 465.20
STEG K4.02
RF P3D410
DLS A6
- daaroo
- Forum Master
- Kontakt:
ćwikła pisze:Borys serdeczne dzieki ale mam jeszcze jdno pytanko.....bo bardzo mi cieknie nie od przodu tylko z tyłu ...tam pod mona wtryskiem na kolektorze jest mokro ale kurna nie wiem czy to do konca jest ilej bo jakis rzadki....czy moze to byc cos innego i czy koniecznie to uszczleka pod zaworami??
to Ci leci chyba z monowtrysku, do puszki od wtrysku idzie taki gumowy wąż od pokrywy zaworów, pewnie pod tym plastikiem masz mokro a potem splywa na kolektor