Kasujący się zegarek i przebieg w Golfie3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Kasujący się zegarek i przebieg w Golfie3
Przy zapalaniu silnika zegarek i mały przebieg kasuje się.Nie wiem co się dzieje i jak tego się pozbyć.Czy mogę to sam zrobić czy muszę jechać do jakiejś stacji.Proszę o pomoc.
ja stawiam na bezpiecznik,ja mialem to sami i wystarczylo wymienic bezpiecznik i bylo ok,jesli dobrze pamietam to jest 2 albo 3 od prawej i po sprawie,przynajmniej umnie to byl ten ,ale u ciebie raczej bedzie to samo...powodzonka
Golf III GTI 20 JAHRE AFN+0.216+chips niehamowany jeszcze.
Golf III VARIANT 96' ALH +
I tak o to całe moje życie kręci się wokół tych trzech literek "TDI" :D:D:D
Golf III VARIANT 96' ALH +
I tak o to całe moje życie kręci się wokół tych trzech literek "TDI" :D:D:D
- Prince2005
- Ma gadane
- Kontakt:
Jeśli odpalasz na biegu bez sprzęgła to rozrusznik pobiera więcej prądu i tak jak wcześniej pisali koledzy brakuje go na podtrzymanie pamięci.h2o pisze:A ja sie podłaczę. Ja mam coś podobnego kiedy odpalam silnik na biegu bez sprzęgła. Samochód szarpnie i gaśnie. Wtedy kasuje mi się zegarek i dzienny przebieg. Nie wiem o co chodzi. Jak odpalam normalnie to nie ma problemu. Może kltoś wie o co chodzi.
Btw możesz powiedzieć dlaczego palisz auto na biegu? No chyba, że przez przypadek to zauważyłeś wtedy nie było pytania.