Podnośnik elektryczny szyb
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Podnośnik elektryczny szyb
Witam, mam problem... Kupiłem new beetla w Niemczech, nie chodzil centralny, elektryczne szyby, lusterka... po zdjeciu boczku okazalo sie ze nie ma silniczka od szyby (strona kierowcy) oraz zerwana jest linka samego podnosnika. Kupilem kompletna blache z silniczkiem i podnosnikiem. Zalozylem i bardzo sie zdziwilem, poniewaz... nadal nie dziala... Oddalem auto do elektryka, okazalo sie, ze musi byc dokladnie taki silniczek jaki byl przedtem, fabrycznie, modul mozna przeprogramowac, ale tylko i wylacznie pod ten a nie inny silniczek. Zczytal mi ze silniczek musi miec nr 1j2959801d, nie moge go nigdzie znalezc, w serwisie dowiedzialem sie, ze ow elektryk ma racje, dowiedzialem sie takze ze ten sam silniczek wystepowal w golfie IV oraz w borze, stad moj temat... Ma ktos moze taki silniczek? Albo orientuje sie skad moge go wziac? Oprocz serwisu:) Mam 25km do poznanskiej gieldy, szukalem szukalem... Jeden koles ma z 10 do beetla, ale wszystkie inne niz ten ktory potrzebuje:( Ceny 50-150zl. Serwis 890zl... Jest roznica prawda? Prosze niech mnie ktos poratuje:( W razie czego moj kom to 608-715-100 GG3163878.
Ostatnio zmieniony pn lis 19, 2007 22:27 przez rOkO85, łącznie zmieniany 1 raz.
-
greg