podpiecie VAG-a

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Hollo
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

podpiecie VAG-a

Post autor: Hollo » pn lis 19, 2007 21:02

wpadlem na pomysl, zeby zmienic jezyk wyswietlanych komunikatow gdyz slabo znam niemiecki. znalazlem instrukcje jak to zrobic, ale wystapil maly problem. otoz po wprowadzeniu wszystkich zmian pokazuje mi sie komunikat, ze program jest niezarejestrowany ( VAC-COM 409.1). dokladnie taki sam komunikat jest gdy chce zmeinic nastawy. bledy moge wykasowac z kazdego modulu, ale zmienic nastawy juz nie.
troche mnie to dziwi, bo vaga uszlachetnilem witamina :bajer: i juz powoli zaczynam sie zastanawiac, czy przypadkiem ta werja vaga nie jest jakas okrojona??
moze ktos sie zetknal z tym problemem?

Awatar użytkownika
norek111
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy

Post autor: norek111 » pn lis 19, 2007 21:08

chyba nie zmienisz tego pytaj na carcode

jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM

Awatar użytkownika
makeć
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: makeć » pn lis 19, 2007 21:10

Hollo pisze:bo vaga uszlachetnilem witamina :bajer: i juz powoli zaczynam sie zastanawiac, czy przypadkiem ta werja vaga nie jest jakas okrojona??
moze ktos sie zetknal z tym problemem?
nie ma witaminek na 409,1 :bajer: zauważ że po połączeniu się z autem jak wejdziesz w "About" nie ma już fulla ;) to raz a dwa to wystarczająca dla ciebie będzie 311,2 do fulla i wtedy będziesz mógł przeprowadzać np: adaptacje. pozdrawiam

Moje aktualne wersje VCDS V2: ADAKO 23.3.1 (PL) i 23.3.1 (EN).

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”