[mk3]Stukanie w prawym, tylnym(???) boczku
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Krembul
- Użytkownik
- Kontakt:
[mk3]Stukanie w prawym, tylnym(???) boczku
Witam!
Niedawno coś mi zaczęło stukać w prawym boczku w moim trzydrzwiowym golfie. Co to może być??? Jak się tego pozbyć??? Nie jest to jakoś bardzo przeszkadzające ale mnie drażni każdy zbędny odgłos w samochodzie. . Może ktoś już coś takiego przerabiał w swoim samochodzie???
Niedawno coś mi zaczęło stukać w prawym boczku w moim trzydrzwiowym golfie. Co to może być??? Jak się tego pozbyć??? Nie jest to jakoś bardzo przeszkadzające ale mnie drażni każdy zbędny odgłos w samochodzie. . Może ktoś już coś takiego przerabiał w swoim samochodzie???
- Prince2005
- Ma gadane
- Kontakt:
- sczypior22
- Nowicjusz
- Kontakt:
W wekend zwale tapicere i zrobie foto. Moze nie masz tego. U mnie na ten przykład jak ktos siedział z tyłu i docisnoł tapicerke to nie dzwoniło.Krembul pisze:A w którym miejscu on jest? Ja mam wersje trzydrzwiową. Dziś odkręciłem bok z tyłu i nie widziałem nic przynitowanego. Możesz dokładnie opisać to miejsce i sposób w jaki usztywniłeś ten płaskownik stukający??? Może jakieś foto???
re
u mnie powodem stuków była walnięta guma przy mocowaniu amortyzatora koszt 10 zeta
(a co niektórzy mechanicy chcieli wymieniać mi tuleje na tylnej belce )
(a co niektórzy mechanicy chcieli wymieniać mi tuleje na tylnej belce )