Wracajmy do problemu.. wczoraj demontowałem deske rozdzielczą tzn. nie w pełni bo wieczorem zaczołem i dzisiaj muszę to zrobić do końca gdyż wystąpil problem.. Mianowicie kierunkowskazy się nie włączają a jak przekręcam kluczyk to oprócz standardowych lampek przy zapalaniu ciągłym światłem pali się też lampka od kierunkowskazów cały czas i jak próbuje wrzucić kierunek np. w lewo czy prawo to nie widać efektów żeby na zewnątrz samochodów się paliły.. czy ten problem może mieć powiązanie z tym że gdy poruszałem zegarem mogło się "coś" odpiąć z tyłu niego związanego z kierunkowskazami ?
Lampka kontrolna kierunkowskazów w zegarze...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Lampka kontrolna kierunkowskazów w zegarze...
Na początku chciałbym powitać wszystkich
na tym forum które dla mnie i dla posiadaczy GOLFików cudownuch
jest niezbędne
Wracajmy do problemu.. wczoraj demontowałem deske rozdzielczą tzn. nie w pełni bo wieczorem zaczołem i dzisiaj muszę to zrobić do końca gdyż wystąpil problem.. Mianowicie kierunkowskazy się nie włączają a jak przekręcam kluczyk to oprócz standardowych lampek przy zapalaniu ciągłym światłem pali się też lampka od kierunkowskazów cały czas i jak próbuje wrzucić kierunek np. w lewo czy prawo to nie widać efektów żeby na zewnątrz samochodów się paliły.. czy ten problem może mieć powiązanie z tym że gdy poruszałem zegarem mogło się "coś" odpiąć z tyłu niego związanego z kierunkowskazami ?
bo już sam zgłupiałem...
Ostatnio zmieniony ndz lis 11, 2007 11:55 przez gizmo87, łącznie zmieniany 1 raz.
w Golfie 2 mam ten problem... wróciłem właśnie z pierwszej "bitwy" o kierunkowskazy i przekopałem wszystkie bezpieczniki tak na wszelki wypadek.. ogłączyłem z zegarów wszystkie wtyczki możliwe i dalej to samo, jeszcze zobaczę z tymi awaryjnymi bo może tak jak mówicie to będzie to, jeżeli na przykład całkiem bym awaryjny odłączył łącznie z bezpiecznikami i wtyczkami to byłby widoczny rezultat? (powrót działających kierunkowskazów?)
- flatron316
- Gadatliwa bestia

- Kontakt: