mkIII - zrysowałem zderzak
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
mkIII - zrysowałem zderzak
Dziś stała się straszna rzecz, mianowicie zrysowałem zderzak w moim autku. Mam w zwiazku z tym pytanie, czy mozna samemu cos z tym zrobic, bo niby to plastik, wiec nie bedzie gnił, ale z drugiej strony brzydko to wyglada. Ewentualnie jakie są ceny za takie coś u lakiernika? (lakier metalic - bordowy, zderzak w kolorze nadwozia).
czesc Ku_bi!ku_bi pisze:wow sporo, u mnie lakiernicy biorą ok 100 za zderzak i polerkepawlon159 pisze:witka
jak masz zderzak w kolorze nadwozia (na dodatek metalik) to samemu sie w to nie pchaj. Lakiernik Ci wezmie za element od 200 do 250 zł... ale po pomalowaniu ci go wypoleruje takze ja bym oddał zderzak do lakiernika
wiesz w moich okolicach to cieżko przekonac lakiernika, zeby element pomalowal za 200 zl....( bo ządaja juz 250zl za element) a ty mi piszesz ze zalatwiasz za 100 zl...... hmmmm masz dobre znajomosci w tej branży... hehe ! ale spox każdy ciągnie jak może...
Pawlon159
VOLKSWAGEN - DA WEISS MAN, WAS MAN HAT.
VOLKSWAGEN - DA WEISS MAN, WAS MAN HAT.