Parujące szyby od wewnątrz
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
na pewno od zewnątrz, czy od wewnątrz? bo to jest dosyć duża różnica.michal_niedzw. pisze:radzę posmarować szamponem szybę od zewnątrz
Również parują mi szybki, ale wydaje mi się że chyba od środka. Widziałem w Tesco jakiś środek w sprayu do parujących szyb, czy może ktoś z Was to stosował, i jak to działa?
IV VAG Meeting Bielawa 12-13.05.2012 viewtopic.php?f=53&t=435930&start=14#p5281815
-
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Mały gagatek
sorki pomyłka, oczywiście ze od wewnątrz!!!!sorki raz jeszcze za pomyłke. obojętnie jaki szampon. chodzi o środek detergujący znajdujący się w szamponie-on zapobiega wytwarzaniu pary na szybie wiem bo jestem chemikiem
jak wysmarujecie szybę i pozbędziecię się smug to naprawdę szyby nie będą parowały. ja jak się o tym dowiedziałem to się śmiałem. wysmarowałem więc tylko przednią szybę. zawsze jak wsiadałem do auta to wszystkie były zaparowane, przednia nigdy! spróbujcie sami
powodzenia:-)
jak wysmarujecie szybę i pozbędziecię się smug to naprawdę szyby nie będą parowały. ja jak się o tym dowiedziałem to się śmiałem. wysmarowałem więc tylko przednią szybę. zawsze jak wsiadałem do auta to wszystkie były zaparowane, przednia nigdy! spróbujcie sami
powodzenia:-)