Nie odpala 1.8 ABS
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Nie odpala 1.8 ABS
witam!! mam silnik 1,8 abs i znowu nie dziala nie tak dawno auto bylo u elektrykow wymieniali komputer i ustawiali zaplon samochod dzialal bez problemu wymienilem kopulke i problem samochod palil na 2 cylindry a wszystko bylo dobrze zrobione
wymienilem przewody i dziala
poszedlem do domu za pol godziny przychodze i auto nieodpala wogule
iskra jest na 4 swiecach paliwo tez dostaje bo sweice sa mokre co moze byc nie tak
wymienilem przewody i dziala
poszedlem do domu za pol godziny przychodze i auto nieodpala wogule
iskra jest na 4 swiecach paliwo tez dostaje bo sweice sa mokre co moze byc nie tak
Ostatnio zmieniony ndz paź 28, 2007 22:20 przez Jaro882, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Posłuchaj po przekreceniu kluczyka czy pompka paliwka w zbiorniku ziała słychac takie krótkie bzzz . jesli nei do wymiany .z tego co wiem swiece nie powinny byc mokre ?? (jesli sie myle to sory) Pozdrooo
Ostatnio zmieniony sob paź 27, 2007 09:15 przez marecki_vitor, łącznie zmieniany 1 raz.
- flatron316
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Jak ma iskre na swiecach i rozrusznik kręci to co może w kostce stacyjki szwankowac?Bąku pisze:być może kostka stacyjki ci nawaliła
Ostatnio zmieniony sob paź 27, 2007 09:54 przez flatron316, łącznie zmieniany 1 raz.
piszesz że wymieniłeś kopułke , a palec ? miałem dwa razy taki przypadek że gośc założył nową kopułke a palec zostawił stary , kopułki były nieorginalne i palec jakimś cudem potrafił nie wiem czy zachaczyć gdzieś czy co , ale pokruszyło wypust w środku palca i sie przestawił , iskra była ale nie wtedy co potrzeba
Jaro882, hmm, jesli pompa dziala, nowe przeowdy, palec, kopulka...to zostaja swiece z calego tego ukladu... wyjmij swieczke i sprawdz czy masz na niej taki trojkat czy okrag wypalony...miedzy elektrodami jest taki hmm...ni metalowy przewod i na nim bedzie albo okrag albo trojkat..jesli trojkat to swiece szykuja sie do wymiany... u mnie tak bylo a swiece mam z trzema elektrodami
- flatron316
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: