Prawdziwą różnicę w spalaniu odczułem w Toyocie Avalon o pojemności 3.0 V6 tamta paliło ok. litra mniej 98 niż 95, natomiast jak miałem 1,8 Golfa ABS to zero różnicy. Natomiast faktem jest inna praca silnika w zimie.jacumba pisze:jaha oczywichahaps pisze:ludzie czy wam nie szkoda hajsu na wache 98 do tego samochodu?! zreszta ten silnik i tak tego nie wykorzysta, taka wacha to do autek z silnikami 100km z 1dm3 pojemnosci silnika a nie do naszych prostackich motorkowtak potwierdzone na dużych silnikach, takich duzo powyzej 2 litrów a w naszych autach te róznice są baaardzo znikome..chosen pisze:moze nie wiesz tego, ale lejąc 98 a 95 auto spala mniej paliwa. Potwierdzone testami.
Tak tylko chcialem napisac odnosnie tego 98 a 95.
[ Dodano: Pon Paź 29, 2007 10:00 ]
Prawdziwą różnicę w spalaniu odczułem w Toyocie Avalon o pojemności 3.0 V6 tamta paliło ok. litra mniej 98 niż 95, natomiast jak miałem 1,8 Golfa ABS to zero różnicy. Natomiast faktem jest inna praca silnika w zimie. żeby było śmieszniej to ostatnio zatankowałem przez pomyłkę swojego TDI Verwą 98 zanim sie zorientowałem, że leje benzynę do diesla to miałem już 43 litry w baku Pierwszy raz taki numer wyciąłem ...jacumba pisze:jaha oczywichahaps pisze:ludzie czy wam nie szkoda hajsu na wache 98 do tego samochodu?! zreszta ten silnik i tak tego nie wykorzysta, taka wacha to do autek z silnikami 100km z 1dm3 pojemnosci silnika a nie do naszych prostackich motorkowtak potwierdzone na dużych silnikach, takich duzo powyzej 2 litrów a w naszych autach te róznice są baaardzo znikome..chosen pisze:moze nie wiesz tego, ale lejąc 98 a 95 auto spala mniej paliwa. Potwierdzone testami.
Tak tylko chcialem napisac odnosnie tego 98 a 95.