Czujniki zapięcia pasów i otwarcia drzwi...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
Czujniki zapięcia pasów i otwarcia drzwi...
Siema
Jak to wszystko powinno funkcjonować. Bo na konsoli zapala sie tylko na krótko ikona od pasów i zaraz gaśnie mimo że pasy mam nie zapięte. Moglibyście mi powiedzieć jak być powinno??
Jak to wszystko powinno funkcjonować. Bo na konsoli zapala sie tylko na krótko ikona od pasów i zaraz gaśnie mimo że pasy mam nie zapięte. Moglibyście mi powiedzieć jak być powinno??
-
- Mały gagatek
-
- Mały gagatek
mam podobny problem w MKV... na poczatku znalazlem kabelek pod siedzeniem ktory okazal sie wypietym kablem od czujnika pasow. Jak go spiąłem okazało się że jest coś wypracowane w zapięciu pasa. Delikatne ruchy (1mm) klamerką pasa w zapięciu powodują załączenie się kontrolki i pikanie.
Wiek ktoś co - i gdzie szukać ?? przypuszczam ze bedzie trzeba rozbierac zapiecie pasa - pytanie jak ? :>
pozdr
Wiek ktoś co - i gdzie szukać ?? przypuszczam ze bedzie trzeba rozbierac zapiecie pasa - pytanie jak ? :>
pozdr
- pucek007
- Użytkownik
- Auto: Audi a6 c7
albo masz spalona zarowczke na liczniku:DVolksWariat pisze:montana2 napisał/a:
U mnie ta ikonka od pasów wogóle nie świeci, jak odpale silnik i nie zapne pasów ikonka wogóle nie działa. Co zrobić żeby ta ikonka działała??
Nie mam pojęcia dlaczego... Może po prostu u Ciebie nie ma w ogóle czujnika zapięcia pasów.