Witam, po deszczu lub w czasie pasy od strony kierowcy robia sie wilgotne do tego stopnia ze zle sie rozwijaja, a od drugiej strony nie ma tego problemu, czy ktos mial cos podobnego??ktoredy moze dostawac sie woda??
pozdr.
mokre pasy od strony kierowcy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
hej kolego, mam to samo. Dosłownie kilka dni temu wyszło na jaw. Dodatkowo mam mokrą podłogę z tyłu, za kierowcą. Moje podejrzenia - brak korka w profilu progu (faktycznie jednego brakuje). Możliwe, że tym otworem mi woda nalatuje (podczas jazdy). Dopiero dosuszam autko, więc ciężko powiedzieć czy nowy korek pomógł. Zobacz czy masz wszystkie.
pozd
pozd
wersja 3d wszystko juz ogladalem i wszystkie korki sa dziury tez nie ma, ale dokaldnie jeszcze raz wszystko podprawdzam.Jestem troche zdziwiony bo golfik nie ma grama rdzy takze pognity nie jest.
[ Dodano: 24 Paź 2007 13:16 ]
dzi poogladalem wszystko dokladnei i nigdzie nic nie widac, zadnych dziur czy brakow zaslepek wszystko ok, ale pas dalej wilgotny, strasznei mnei to wkur... bo jak jest wilotny to ciezko sie rozwija, moze ktos ma jeszcze jakis pomysl ktoredy moze dochodzic woda??
pozdr.
[ Dodano: 24 Paź 2007 13:16 ]
dzi poogladalem wszystko dokladnei i nigdzie nic nie widac, zadnych dziur czy brakow zaslepek wszystko ok, ale pas dalej wilgotny, strasznei mnei to wkur... bo jak jest wilotny to ciezko sie rozwija, moze ktos ma jeszcze jakis pomysl ktoredy moze dochodzic woda??
pozdr.