Uszczelka pod pokrywą głowicy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Tak, wałki siedzą w pokrywie.vwarek pisze:Znaczy się wałki siedzą w tej pokrywie? Tak to mniej więcej wygląda z rysunku załączonego przezjhosef..kiss pisze:się okazało że warto tym się zająć dopiero przy okazji wymiany rozrządu
[ Dodano: 20 Paź 2007 23:03 ]
Dlatego jest aż tak mocno przytwierdzona na 15 śrub:)
- vwarek
- Mistrz KieroVWnicy

- Auto: Bora
- Silnik: AQN
No i wszystko jasne!jhosef pisze:Tak, wałki siedzą w pokrywie.
[ Dodano: 20 Paź 2007 23:06 ]
Bo spełnia rolę pokryw łożysk wałków i musi być dokręcana w kolejności i z odpowiednim momentem?jhosef pisze:jest aż tak mocno przytwierdzona na 15 śrub
The quieter you become, the more you are able to hear...

jhosef gdzie znalazleś taki fajny rysunek?
Ja mam zessałęm ksiązkę VW Golf i Bora poradnik uzytkownika i jeszcze instrukcje napraw i nigdzie nie było takiego dobrego rysunku. Mozesz jeszcze wkleić pozostałe rysunki tego silnika? Albo przesłać na mala? Tarkosz@wp.pl
Ja mam zessałęm ksiązkę VW Golf i Bora poradnik uzytkownika i jeszcze instrukcje napraw i nigdzie nie było takiego dobrego rysunku. Mozesz jeszcze wkleić pozostałe rysunki tego silnika? Albo przesłać na mala? Tarkosz@wp.pl
To są schematy z ETKA 6.31Tarkosz pisze:jhosef gdzie znalazleś taki fajny rysunek?
Pogrzebię w wkleję.

Ostatnio zmieniony ndz paź 21, 2007 11:45 przez jhosef, łącznie zmieniany 1 raz.
Dokładnie, więc sam widzisz dlaczego chciałem tę sprawę załatwić samemu.
Tu jest dużo VW ale mają bardzo kiepską opinię (teraz widze)
Tu jest duża wilgotność i lekki mróz wię zimą podobno zamki zamarzają, drzwi przymarzają, elektryka świruje.
Tu jest dużo VW ale mają bardzo kiepską opinię (teraz widze)
Tu jest duża wilgotność i lekki mróz wię zimą podobno zamki zamarzają, drzwi przymarzają, elektryka świruje.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.