Przecież pisałem kilka postów wcześniej...Much00l pisze:jak sie dokladnie nazywa ten preparat do malowania sciezek ? i ile kosztuje wie ktos ?
V.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
No wlasnie ten glikol sluzy do laczenia sciezek w szybach samochodowych. A zaadoptowany zostal do laczenia sciezek w procesorach jak byla moda na podkrecanie.lolo_golf pisze:Gdzie moge taki kupic?Bo mi dwie sciezki nie grzeją I akutar te na samym srodkuvorlog pisze:Do szyb jest specjalny lakier przewodzący na bazie srebra, ten do kompów nie nadaje się do dużych prądów, a ogrzewanie szyby to spora moc.pkirylcz pisze:Do laczenia sciezek jest taka specjalna farba glikol chyba sie nazywa. Jest na bazie grafitu.
Popularna do laczenia sciezek w komputerach w procesorze jak ktos chcial podkrecic procka.
V.
Owszem, ale mozę być jednocześnie i to i to.pkirylcz pisze:Prad raczej bedzie skoro problem jest w kilku sciezkach po srodku. Tak wiec zapewne niewielkie uszkodzenia.
Tak niewielkie uchybienie nie zasluguje chyba na skazywanie lakiernika na dozywocie.vorlog pisze:Owszem, ale mozę być jednocześnie i to i to.pkirylcz pisze:Prad raczej bedzie skoro problem jest w kilku sciezkach po srodku. Tak wiec zapewne niewielkie uszkodzenia.
Ja tak miałem z Golfem kolegi, nie grzała jedna ścieżka na dole, można było sobie darować, ale napięcie i tak nie dochodziło- palant lakiernik zdejmował klapę i "rozpinał" przewody kombinerkami, podpinając olał grzanie, bo było lato...
A' propos, jak pamiętam masa grzania idzie chyba prawą (patrząc od tyłu auta) stroną klapy, razem z wężykiem spryskiwacza, ale głowy nie daję...
V.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 286 gości