Witam to mój 1 post. Więc proszę o wyrozumiałość.
Jestem posiadaczem vw golf III 1.6 75kM '93. Od jakiegoś czasu wydaje mi się że brakuje mu mocy, słabo przyspiesza, i długo się"zbiera". Jaka może być tego przyczyna?
Brak mocy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- SomebodyWwa
- Nowicjusz

Musisz podać trochę więcej szczegółów czy masz LPG kiedy wymieniałeś świece, filtry, olej, kopułkę, palec, przewody źle wyregulowany zapłon też może zmniejszać dynamikę silnika, lub w najgorszym przypadku silnik potrzebuje romontu
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP

mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP

mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
- SomebodyWwa
- Nowicjusz

hmm olej i filtr wyminiałem jakieś 1000 km temu, rozrząd był wymieniany w maju. Samochód kupiłem w czerwcu. Samochód jest od roku w Polsce jeździ tylko w benz.
Nic podd koniec miesiąca jade na przegląd, to zajrzę odrazu do mechanika. Pare dni jeszcze się przemęczę.
[ Dodano: 30 Paź 2007 11:34 ]
jest diagnoza "SKOńCZYłO SIę SPRZęGłO
Nic podd koniec miesiąca jade na przegląd, to zajrzę odrazu do mechanika. Pare dni jeszcze się przemęczę.
[ Dodano: 30 Paź 2007 11:34 ]
jest diagnoza "SKOńCZYłO SIę SPRZęGłO
Ostatnio zmieniony ndz paź 21, 2007 09:05 przez SomebodyWwa, łącznie zmieniany 1 raz.