Świece żarowe w układzie chłodzenia w TDI
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Świece żarowe w układzie chłodzenia w TDI
Witam.
Panie i Panowie, pisze na tym forum z nadzieją że ktoś coś będzie wiedział o tych świecach
Nie jestem użytkownikiem golfa ale śmigam VW zwracam się więc z prośbą do zaprzyjaźnionych kolegów z forum golfa o jakieś wskazówki dotyczące tych świec. Generalnie chodzi mi o wytłumaczenie zasady działania. Kiedy jak i co, czyli jak to działa, kiedy się załącza, kiedy wyłącza itd.
Za odp. z góry dziękuję.
Panie i Panowie, pisze na tym forum z nadzieją że ktoś coś będzie wiedział o tych świecach
Nie jestem użytkownikiem golfa ale śmigam VW zwracam się więc z prośbą do zaprzyjaźnionych kolegów z forum golfa o jakieś wskazówki dotyczące tych świec. Generalnie chodzi mi o wytłumaczenie zasady działania. Kiedy jak i co, czyli jak to działa, kiedy się załącza, kiedy wyłącza itd.
Za odp. z góry dziękuję.
Golf IV 1.6 1999r
Witam, panowie odswierze troszke temat. Powiedzcie mi gdzie w TDI-ku znajduje sie dokładnie ten króciec na 3 świece zarowe do podgrzewania cieczy chłodzącej, bo u mnie tego niestety nie ma a chciałbym sobie cos takiego załozyć. Powiedzcie czy ten króciec jak na zdjęciu ponizej moge gdzieś kupić?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.