witam!
widze ze jest podobny temat na dole, ale nie chcialem sie podpinac, bo mam troche inny motyw...
otoz... jak juz wczesniej pisalem pompe mam do wymiany. dzis zakupilem uzywana, z pewnego zrodla (rozbity golf kumpla). teoretycznie ma do mojego pasowac... praktycznie... zauwazylem mala roznice...
porobilem fotki, ktore tlumacza moje zastanowienie:
taka jest u mnie:
a taka kupilem:
zastanawia mnie ta roznica, zn odleglosc tego kolka od reszty pompy (zaznaczona na czerwono na zdjeciach) czy ta kupiona bedzie pasowac do mojego vw?
pompa wspomagania - czy pasuje?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Fenomen89
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
pompa wspomagania - czy pasuje?
Ostatnio zmieniony wt paź 16, 2007 18:12 przez Fenomen89, łącznie zmieniany 1 raz.
prawdopodobnie bedziesz mial problem
mialem podobny przypadek kupilem pompe ale sie niedogadalismy z facetem wyslal mi i podczas moztazu wyszlo ze nie pasuje musialem troche mocowanie naciac a na kolek dorabialem dystans w robocie po tych zabiegach udalo mi sie ja zamocowac
prawdopodobnie w twoim przypadku tak moze byc choc 100% pewnosci nie daje
mialem podobny przypadek kupilem pompe ale sie niedogadalismy z facetem wyslal mi i podczas moztazu wyszlo ze nie pasuje musialem troche mocowanie naciac a na kolek dorabialem dystans w robocie po tych zabiegach udalo mi sie ja zamocowac
prawdopodobnie w twoim przypadku tak moze byc choc 100% pewnosci nie daje
Wielu trzyma się uparcie raz obranej drogi, lecz tylko nieliczni dążą konsekwentnie do swego celu.-- Friedrich Nietzsche
- Fenomen89
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
nom juz wiem... pompa nie pasuje, dzisiaj została zwrócona kase odzyskalem
zamierzam sie do kupna tej z allegro: http://www.allegro.pl/item253474975_pom ... ysoka.html
bedzie pasowac... nie wiem jak z jakością...
co o tym sadzicie??
zamierzam sie do kupna tej z allegro: http://www.allegro.pl/item253474975_pom ... ysoka.html
bedzie pasowac... nie wiem jak z jakością...
co o tym sadzicie??
- Dragon
- Forum Master
- Kontakt:
Ta pompa z większym odsadzeniem jest montowana w autach z klimą. Miałem kiedyś identyczny problem i nigdzie nie było pompy "na wczoraj" więc znalazłem gościa który środki w pompach pozamieniał i bangla do dziś
Wyślij głupka po flaszkę, to przyniesie jedną...
Wyślij kobietę po piwo to też przyniesie jedno...
Piąty bieg wrzucony...............................................
Wyślij kobietę po piwo to też przyniesie jedno...
Piąty bieg wrzucony...............................................