autko gaśnie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
autko gaśnie
mk3 GT 1,8 - Podczas jazdy czasem zwalnia i potrafi zgasnąć. Ostatnio wymieniłem pompke paliwa. Pomóżcie bo wkurza mnie to strasznie
mozew byc na GG: 2017723
mozew byc na GG: 2017723
Podążaj za białym królikiem ...
- PatrykPucek
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
red_baronGT, u mnie podobne objawy były spowodowane uszkodzeniem cewki zapłonowej, ale halla też bym obstawiał. to że wymieniałeś go rok temu nie znaczy że to nie jest on, mógł trafić Ci się jakis wadliwy. a te objawy gaśnięcia nie nasilają się w dni pochmurne gdy jest wilgoć,albo np. gdy wjedziesz w kałużę?
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
red_baronGT, sprawa u mnie wyglądała tak że auto gasło mi właśnie w takie dni jak teraz, albo jak postało na dworze do rana- wiadomo wilgoć jest teraz jak nie wiem. u mnie cewka miała przebicie- tzn. miała pęknięcie z boku obudowy i dawała przebicie na masę, ogólnie iskra na świecy była cały czas, ale to przebicie powodowało że albo mi gasł jak wjechałem w kałużę albo jak stał w taki dzięń jak dziś na dworze to wogóle rano nie chciał odpalić. pęknięcie to wyglądało na obudowie tak jakbyś szpilką zarysował - delikatna rysa. spróbuj wyjąć cewkę i obejrzyj ją bardzo dokładnie ze wszystkich stron.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
jak wroce do domu to odrazu zobacze
ale było sucho to tak też bywało na bank było sucho
ale było sucho to tak też bywało na bank było sucho
Ostatnio zmieniony śr paź 24, 2007 14:20 przez red_baronGT, łącznie zmieniany 1 raz.
Podążaj za białym królikiem ...