nie wiem jak dobrze podswietlic pokretla w mk3 od nawiewow:(
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Tak jak mówiłem tak też zrobiłem. Na zaostrzenie apetytu w załączniku zdjęcie z godziny 21:00 i przedniej szyby zasłoniętej aluminiowym pokrowcem.
Jeśli ktoś jest zainteresowany mam dostęp do WSZYSTKICH części potrzebnych do zrobienia takiego podświetlenia i za jedyne 45+koszt wysyłki mogę sprzedać. W tej chwili mam dwa kolory, niebieski i czerwony.
Co do foto story jak to zrobić to zapodam po urlopie dokładny opis, ponieważ jak widzicie nie zamontowałem jeszcze tylko podświetlenia samych pokręteł. Jak będę to robił to zrobię dużo zdjęć i wszystko dokładnie opiszę.
Do piątku mam dostęp do internetu, potem przez dwa tygodnie urlop więc proszę o cierliwość.
Jeśli ktoś jest zainteresowany mam dostęp do WSZYSTKICH części potrzebnych do zrobienia takiego podświetlenia i za jedyne 45+koszt wysyłki mogę sprzedać. W tej chwili mam dwa kolory, niebieski i czerwony.
Co do foto story jak to zrobić to zapodam po urlopie dokładny opis, ponieważ jak widzicie nie zamontowałem jeszcze tylko podświetlenia samych pokręteł. Jak będę to robił to zrobię dużo zdjęć i wszystko dokładnie opiszę.
Do piątku mam dostęp do internetu, potem przez dwa tygodnie urlop więc proszę o cierliwość.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Mam taki sam efekt czerwonego podswietlenia deski zrobionego tylko przez podmiane foli w desce i wyswietlaczach na czerwona i wpieciu 2 zaroweczek ale tych z wyzszej polki. Co do pokretel nawiewu, bardzo fajne i potrzebuje takich wlasnie. To na LEDach, dobrze zrozumialem?rydzu pisze:Tak jak mówiłem tak też zrobiłem. Na zaostrzenie apetytu w załączniku zdjęcie z godziny 21:00 i przedniej szyby zasłoniętej aluminiowym pokrowcem
Pozdro
Gitner
Co do czerwonego podświetlenia zegarów to masz rację, ale spróbuj zrobić tak samo zniebieską folią i nie będzie juz takiego efektu. Co do regulacji nawiewów to nie jest to LED tylko Neon i po powrocie z urlopu wystawię kompletny zestaw do zrobienia poświetlenia w dziale sprzedam.
Pozdrawiam i do zobaczenia po urlopie.
Pozdrawiam i do zobaczenia po urlopie.
Chyba plastik światłoprzewodzący, gdzie ty widziałeś światłowód w VW? skoro znalazłeś to gratuluję.
[ Dodano: Wto Lip 19, 2005 8:43 am ]
No i juz wróciłem z urlopu. Zestaw do podświetlenia panelu ogrzewania można kupić ode mnie w dziale sprzedam:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=156709#156709
Opis jak dokonałem przeróbek dostępny www.rydzu.prv.pl/panel.html
[ Dodano: Wto Lip 19, 2005 8:43 am ]
No i juz wróciłem z urlopu. Zestaw do podświetlenia panelu ogrzewania można kupić ode mnie w dziale sprzedam:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=156709#156709
Opis jak dokonałem przeróbek dostępny www.rydzu.prv.pl/panel.html