[mk2] Centralny zamek w klapie bagażnika

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Kubus20
VW Baron
VW Baron
Kontakt:

[mk2] Centralny zamek w klapie bagażnika

Post autor: Kubus20 » pt cze 17, 2005 21:44

Witam.
Mam okazję kupić zamek do klapy bagażnika pochodzący podobno z wersji golfa z centralnym zamkiem.
Zostaly mi dwa silowniki slave i chcialem sie zapytać czy w klapie bagażnika da się do tego zamka podłaczyc silownik.
Czy cena 30 zeta za ten zameczek jest wygórowana??
A teraz fotki:

Obrazek
Obrazek

Proszę o szybkie i konkretne odpowiedzi. Pozdrawiam

sp9svn

Jak w temacie

Post autor: sp9svn » pt cze 17, 2005 23:09

Witam, to co prezentuje zdjecie to jest sam zamek, nie ma on znaczenia czy jest CL czy go nie ma, aby podłączyć siłownik musisz mieć bębenek z obudową który ma możliwość ustawienia się w trzech pozycjach - wersja z CL. VW z tych lat nie wyposażone w CL miały bębenek który ustawiał się jedynie w dwóch pozycjach. Proponuję poszukać odpowiedni bębenek.
Pozdrawiam
Grzegorz
W moim pasku tez mam CL elektryczny, tylną klapę kombi doposażyłem w siłownik el. po dokupienia bębenka z obudową od wersji CL pneumatyczny, kłopot miałem bo w miejscu gdzie jest org. siłownik pneumatyczny było za mało miejsca na siłownik elektryczny. Wykorzystałem z tylnych drzwi mechanizm zamieniający ruch pionowy na poziomy cięgieł i mogłem zamocować siłownik w innym miejscu.
Ostatnio zmieniony pt cze 17, 2005 23:38 przez sp9svn, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
igor002
Marysiakra
Marysiakra
Kontakt:

Post autor: igor002 » pt cze 17, 2005 23:25

tak jak kolega [pisze, potezebny zameczek, albo rtaczej taki układzik za bębenkiem który ma 3 pozycie, otówyrz zamknij i central, wtedy jak central zamyka to zamyk ajak otwiera to otwiera, szukaj takiego. jak bede miał aaprarat to zrobie fotki

pozdro

Mk3 GTI 16V ABF

Awatar użytkownika
Kubus20
VW Baron
VW Baron
Kontakt:

Post autor: Kubus20 » ndz cze 19, 2005 21:58

Więc igor002 jak bedziesz miał aparacik to cyknij fotke bo ja bladego pojęcia nie mam jak to wygląda.

Awatar użytkownika
igor002
Marysiakra
Marysiakra
Kontakt:

Post autor: igor002 » ndz cze 19, 2005 23:24

Kubus20 pisze:Więc igor002 jak bedziesz miał aparacik to cyknij fotke bo ja bladego pojęcia nie mam jak to wygląda.
postaram sie jak najszybciej ale niewiem jak z tym bedzie bo ja i moja girlfriend posiadjąca cyfraka jesteśmy w trakcie sesji, masakra...

Mk3 GTI 16V ABF

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”