[mk3] kontrolka abs-u
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- sczypior22
- Nowicjusz
- Kontakt:
[mk3] kontrolka abs-u
Witam wszystkich Od paru dni świeci mi sie kontrolka abs w golfiku Nie wiem za bardzo co z tym zrobic W zimie tego roku tez wariowala to swiecila to gasla ale jakos jej przeszlo A teraz amba zaswiecila sie w pon i swieci po dzis dzien Moze ma ktos jakis pomysl gdzie postukac albo poruszac hihi Nie za bardzo mam ochote na sprawdzanie go w serwisach nie wieze im nic a nic Pozdrawiam wszystkich
Golf III 1.8 GT
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Re: kontrolka abs-u
Podlacz pod VAGa. Dowiesz sie co nie tak.. U mnie tez sie zaczela swiecic i wybieram sie na kompa..sczypior22 pisze:Witam wszystkich Od paru dni świeci mi sie kontrolka abs w golfiku Nie wiem za bardzo co z tym zrobic W zimie tego roku tez wariowala to swiecila to gasla ale jakos jej przeszlo A teraz amba zaswiecila sie w pon i swieci po dzis dzien Moze ma ktos jakis pomysl gdzie postukac albo poruszac hihi Nie za bardzo mam ochote na sprawdzanie go w serwisach nie wieze im nic a nic Pozdrawiam wszystkich
Pozdro
Gitner
Re: kontrolka abs-u
Ja bym podłączył pod vaga wtedy by było wiadomo co i jak.
Może to nie łączyć kabelek przy kole do czujnika, mógł sie zjeb.. sam czujnik , a vag ci to pokaże
Może to nie łączyć kabelek przy kole do czujnika, mógł sie zjeb.. sam czujnik , a vag ci to pokaże
- Krembul
- Użytkownik
- Kontakt:
Jak chcesz tylko żeby przestała świecić to możesz ja podłączyć pod kontrolke od poduszki powietrznej . Podobno stary sposób handlarzy. . A tak poważnie mówiąc to powinieneś podłączyć się pod komputer. Sprawa bedzie jasna. A działa Ci w ogóle ABS jak kontroka świeci???
Sprzedam REFLEKTORY "golf IV look" do mk3 stan idealny+3 komplety żarówek xenon oraz SPORTOWY FILTR POWIETRZA K&N do mk3+olejki regenerujące(200PLN)
-
- Gadatliwa bestia
- sczypior22
- Nowicjusz
- Kontakt:
- sczypior22
- Nowicjusz
- Kontakt: