Nie swieca zegary!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Nie swieca zegary!!
wczoraj wracalem z Łodzi noca i swiecily normalnie stanolem chwile na parkingu odpalam zaraz autko i juz nie swieca zegary.. co to moze byc. dodam ze wlacznik swiatel swieci na zielono normalnie... bezpieczniki ok sa.
Krzysiek
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
To, że przepalają się dwie na raz, to nic szczególnego -te żarówki tak mają - np. wymieniasz jedną, bo masz przepaloną, podłaczasz i się okazuję, że druga też nagle się przepaliła - to norma. Wcale się nie zdziwię, jak po wymianie tych żarówek w liczniku (tam są dwie żarówki) przepalą się Tobie np. żarówki od podświetlenia przełączników, lub panelu od ogrzewanania wnętrza. Tak jest też np. z żarówkami od śwateł postojowych z przodu, od podświetlenia rejestracji, czy od pozycyjnych z tyłu - wymieniasz jedną, a druga się przepala. Zauważyłem jeszcze, że też często dzieje się tak, że np. odłączasz liczniki, bo coś tam robisz, a gdy je podłaczysz, to żarówki od podświetlenia są już przepalone. Wszystkie przypadki, które tu opisałem przećwiczyłem już na własnej skórze. Zauważyłem, że dotyczy to żarówek małych, o małej mocy, lub małych wymiarach. A żaróweczki mają 1,2W, kolor korpusu czarny. A typ, to nie wiem, bo na żaróweczce nie mam napisane...
- naprawa, odnowa i budowa od podstaw wiązek elektrycznych (także clean look);
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.