Mam Golfa 2 GTI 1,8 z ABS.Nie potrafię odpowietrzyć tylnych hamulców po wymianie przewodów hamulcowych i naprawie zacisków.Przód odpowietrzył się bez problemu.Nie pomaga włączenie zapłonu lub silnika.Jeśli ktoś zna sposób ,aby mi pomóc to proszę o kontakt.podaje nr. tel.
660 782 321.Proszę wysłać SMS,a ja odzwonię.Za każdą pomoc z góry dziękuję.Pozdrawiam.
Poważny problem z hamulcami ABS
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Poważny problem z hamulcami ABS
Ostatnio zmieniony czw wrz 27, 2007 08:41 przez GG-2000, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- V.I.P.
- Kontakt:
Re: Mk-2 mam poważny problem z hamulcami ABS
GG-2000 pisze:Mam Golfa 2 GTI 1,8 z ABS.Nie potrafię odpowietrzyć tylnych hamulców po wymianie przewodów hamulcowych i naprawie zacisków.Przód odpowietrzył się bez problemu.Nie pomaga włączenie zapłonu lub silnika.Jeśli ktoś zna sposób ,aby mi pomóc to proszę o kontakt.podaje nr. tel.
660 782 321.Proszę wysłać SMS,a ja odzwonię.Za każdą pomoc z góry dziękuję.Pozdrawiam.
Wlacz zaplon tak zeby pompa zaczela pracowac. gdy skonczy brzeczezc poluznij odpowietrznik i wcisnij pedal do podlogi. Pompa wtedy bedzie pompować w tylne zaciski. Przytrzymaj hamulec na tyle dlugo na ile bedzie trzeba (dopoki z tylu nie wyleci plyn) i badz cierpliwy.
Jak nie chcesz kombinowac z wlaczaniem zaplonu, to pedaluj cierpliwie. Musi sie odpowietrzyc.
Pozdrawiam
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie