korbka szyberdachu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
korbka szyberdachu
czy w mk2 w wersji z czarną posufitką i szyberdachem - korbka szyberdachu też była czarna? jeśli tak, to czy ktoś ma może taką korbkę na zbyciu? chętnie kupię.
tapicer robi mi nową podsufitkę. mam daszki przeciwsłoneczne czarne, ale obudowę korbki szyberdachu i samą korbkę - beżową. słabo to będzie wyglądało.
tapicer robi mi nową podsufitkę. mam daszki przeciwsłoneczne czarne, ale obudowę korbki szyberdachu i samą korbkę - beżową. słabo to będzie wyglądało.
-
MarcinWLKP
no to teraz szukam tylko kogoś, kto mógłby mi ją opchnąć. tylne słupki mam czarne - generalnie to wersja gti, więc kiedyś podsufitka była pewnie czarna, tylko została wymieniona na jasną - która zaczęła mi się odklejać, poza tym była pocięta.
nie wierzę, że nie znajdę na tym forum kogoś u kogo leży tak korbka i się marnuje...
nie wierzę, że nie znajdę na tym forum kogoś u kogo leży tak korbka i się marnuje...
-
MarcinWLKP
Re: korbka szyberdachu
Pomaluj czarna farba do zderzakowtortuga pisze:czy w mk2 w wersji z czarną posufitką i szyberdachem - korbka szyberdachu też była czarna? jeśli tak, to czy ktoś ma może taką korbkę na zbyciu? chętnie kupię.